2019 yoga, welkom in mijn wereld van ontspanning

2019 yoga in Deventer,  Gorssel Twello Epse en Terwolde

Yogaberry van 2019 yoga biedt jou de modernste yogatechnieken aan. Trakteer jezelf in 2019 op kwalitatieve, goede en ontspannende yoga. Ontvang extra 2 boeken die jou ondersteunen in je ontspanning. 2019 yoga verzorgt ook yoga in een mooie kerk. Kortom oude yoga tradities gaan samen met moderne yogatechnieken.

Ontvang het gratis mindfulnessboek bij 2019 yoga

Print deze pagina dus uit en neem de print mee naar je eerste yogales. Wanneer je minimaal drie maanden op yogales blijft ontvang je gratis het mooie mindfulnessboek. Ook ontvang je een gratis yogaboek.

2019 yoga en mindfulness

2019 yoga geeft jou dit boek gratis bij aanmelding

Ik verzorg al meer dan 30 jaar yogalessen in  Deventer.

Meer dan 1000 mensen hebben in Deventer en omgeving al mogen ervaren wat yoga  voor hen kan betekenen. Je kiest bij mij voor een totale yogabeleving met  twaalf yogalessen in de week.  Wateryoga in het zwembad De Schaeck in Twello en in De Scheg.  Zwangerschapsyoga door Ellen Dijkstra en mij.  Elke week ontvang je het yoganieuws met informatie over de komende yogales.  Er is ondersteuning met yogaboeken. Regelmatig zijn er workshops voor een speciale prijs.  Ik geef elke werkdag meerdere yogalessen in Deventer en omgeving.  Inhalen van een gemiste les is geen probleem! Gemiste lessen door je vakantie of om andere redenen worden vergoed. Je kunt na je vakantie dan twee keer in de week komen op een yogales.

YOGALES OP BIJZONDERE PLEKKEN

Yogalessen zijn dus vaak op bijzondere plekken in Deventer zoals spirituele ruimten (kerken). In de zomer (juli en augustus) geef ik yogales op een landgoed.  In Twello is de yoga achter de kerk in gebouw Irene. Epse yogalessen zijn er in de kerk van Epse op de maandagavond. De yogaruimte bij De Schalm in Deventer is ook een mooie stille ruimte.

2019 yoga in deventer en omgeving met gratis yogaboek en mindfulnessboek

2019 yoga, welkom in mijn wereld van ontspanning

 

Ontvang ook nog een gratis yogaboek bij 2019 yoga

2019 yoga, aanbieding, MET GRATIS YOGABOEK

2019 yoga

Print deze pagina dus uit en neem de print mee naar je eerste yogales. Deze aanbieding geldt in de maanden januari en februari 2019. Wanneer je minimaal drie maanden op yoga blijft ontvang je gratis het mooie yogaboek.  Ook ontvang je het mindfulnessboek.

Bovenstaande boeken kun je ook bij mij kopen, zie yogawinkeltje.

Contact: Berry Steenbruggen, J.v.d.Vondellaan 70, 7412MS Deventer, tel. 0618735591 email [email protected]

 

By |2018-12-31T20:55:09+00:00december 23rd, 2018|Diversen|0 Comments

About the Author:

Mag ik me even voorstellen? Ik ben Berry Steenbruggen, geboren en getogen in 1958 te Deventer. Na mijn schoolopleiding ging ik werken voor een grote computerfabrikant. Een prima job, maar ik was niet gelukkig. Al snel kwam ik erachter dat ik dit niet mijn verdere leven wilde doen. Op dat moment kwam ik in aanraking met yoga. Mijn nieuwsgierigheid werd gewekt en ik ging op les. Hoe meer lessen ik volgde, hoe beter ik me weer voelde. Ik vond verdieping in yoga. Al snel werd yoga niet alleen onderdeel van mijn dagelijks leven, maar ook een manier van leven! Ik werd yogadocent en zo ontstond Yogaberry, waar ik na dertig jaar nog steeds trots op ben. Het geeft mij nog steeds veel voldoening om datgene wat ik zelf van de yoga ontvang aan anderen door te geven. Een mooie toevoeging zijn de bijscholingen die ik tijdens mijn vele Azië-reizen heb gevolgd. Prachtig om yoga uit de bron aan mijn cursisten te kunnen geven.