Backmitra review, backmitrayoga

Backmitra review

backmitra review

De backmitra is vakantie voor je rug

Onlangs was ik voor het eerst in mijn leven door mijn rug gegaan. Een hele vreemde gewaarwording. Vele mooie adviezen en tips kreeg ik dus op mijn hulproep en al snel kwam dus mijn yoga leraar Berry Steenbruggen mij een backmitra brengen. Direct voelde ik verlichting. Je gelooft het niet, althans ik in eerste instantie niet. Maar nu na twee weken wil ik niets anders meer. De BackMitra is een echte aanrader.

backmitra reviews

De backmitra kent veel goede reviews

“Elke dag dus een kwartier oefeningen op de backmitra doen en I am good to go…”

“Een vakantie voor je rug”

Backmitra review, lees ze

backmitra reviews

Je kunt er een aanschaffen + video met oefeningen via https://www.yogaberrydeventer.nl/rugklacht/

By |2018-11-26T13:28:14+00:00maart 29th, 2018|Diversen|0 Comments

About the Author:

Mag ik me even voorstellen? Ik ben Berry Steenbruggen, geboren en getogen in 1958 te Deventer. Na mijn schoolopleiding ging ik werken voor een grote computerfabrikant. Een prima job, maar ik was niet gelukkig. Al snel kwam ik erachter dat ik dit niet mijn verdere leven wilde doen. Op dat moment kwam ik in aanraking met yoga. Mijn nieuwsgierigheid werd gewekt en ik ging op les. Hoe meer lessen ik volgde, hoe beter ik me weer voelde. Ik vond verdieping in yoga. Al snel werd yoga niet alleen onderdeel van mijn dagelijks leven, maar ook een manier van leven! Ik werd yogadocent en zo ontstond Yogaberry, waar ik na dertig jaar nog steeds trots op ben. Het geeft mij nog steeds veel voldoening om datgene wat ik zelf van de yoga ontvang aan anderen door te geven. Een mooie toevoeging zijn de bijscholingen die ik tijdens mijn vele Azië-reizen heb gevolgd. Prachtig om yoga uit de bron aan mijn cursisten te kunnen geven.