Backmitra, ontspanning voor je rug

Backmitra, bij rugklachten.

backmitra is ontspanning voor de rug

Backmitra een wonder voor je rug

Intussen gebruik ik als yogadocent nu een paar jaar de backmitrastaaf en sta telkens versteld hoe zo’n simpel instrument zo’n mooie uitwerking heeft bij rugklachten. Intussen is er ook de backmitrayoga, backmitraworkshops en backmitraprivelessen.

Backmitra, wat is het

Het is een balk van kunststof. Het materiaal is niet hard maar iets verend. De uiteinden zijn rond van de backmitra. De back mitrastaaf is in verschillende kleuren leverbaar en er zit een klein streepje van een andere kleur in het midden van de backmitrastaaf. Het streepje over de backmitrastaaf moet naar boven wijzen, zo ligt de backmitra goed onder je rug.

backmitra de oplossing bij veel rugklachten

De backmitra bij rugklachten

Hoe gebruik je de backmitra

Wanneer je hem de eerste keer gebruikt is het handig om wat aanwijzingen te ontvangen van de backmitradocent. Hoe je op de backmitra ligt en waar de backmitra druk geeft in je rug is belangrijk, ook de stand van de voeten moet je even weten. Daarom zit er bij de aanschaf van de backmitra een gratis demonstratie bij je backmitra pakket.

Backmitrastaaf, hoe werkt het

De Backmitrastaaf zorgt voor ruimte en ontspanning in de rug doormiddel van druk. Door deze druk op de wervelkolom is het mogelijk dat de spieren om de ruggenwervels zich kunnen ontspannen. De backmitrastaaf zorgt er voor dat de natuurlijke kromming in de rug weer terug komt. Bij spanning en pijn is er geen natuurlijke kromming meer in de rug. De eerste keer gebruik je hem een kleine 10 minuten en voel je hoe het resultaat is de volgende dag. Na gelang de eerste keer breid je het aantal minuten uit per dag.  De backmitra kan ook gebruikt worden bij RSI- en rugklachten. Bij yoga zijn we ons bewust van de lichaamshouding. De backmitrastaaf zorgt ook voor een verbetering van de lichaamshouding.

 

backmitra oefening

Backmitraoefening

 

Backmitrareviews

In de afgelopen jaren heb ik de backmitra gebruikt bij workshops, yoga en in priveyogalessen. De reacties van backmitragebruikers zijn verassend. Ook hoe de backmitra de eerste keer al een voelbaar resultaat geeft.

 

Backmitra met gratis instructie

De backmitra is vakantie voor je rug

 

Maak kennis met dit rugwonder

Om er voor te zorgen dat de backmitrastaaf gemakkelijk te gebruiken is, is er een gratis proefgebruik mogelijk van zeven minuten. Wanneer je hem aanschaft, dan ontvang je video’s op een usb stick of video’s op een andere wijze. Mail naar [email protected] voor je eerste kennismaking met de backmitrastaaf. Er is ook backmitra yoga in Deventer en omgeving, Twello, Epse, Voorst, Terwolde. Kijk eens onder Deventer yoga, Twello yoga, Gorssel yoga, Voorst yoga en even Berry toevoegen in google. Backmitra oefeningen en backmitra yoga is ook aan huis mogelijk als een priveles.

Waar kun je terecht voor de backmitra?

Kijk eens onder Deventer yoga, yoga Twello, yoga Voorst, yoga Gorssel, yoga Bathmen, yoga Olst, Yoga Diepenveen en voeg het woordje Berry toe in google. Je eerste backmitrayogales is gratis

By |2018-11-26T13:05:35+00:00juni 1st, 2018|Diversen|0 Comments

About the Author:

Mag ik me even voorstellen? Ik ben Berry Steenbruggen, geboren en getogen in 1958 te Deventer. Na mijn schoolopleiding ging ik werken voor een grote computerfabrikant. Een prima job, maar ik was niet gelukkig. Al snel kwam ik erachter dat ik dit niet mijn verdere leven wilde doen. Op dat moment kwam ik in aanraking met yoga. Mijn nieuwsgierigheid werd gewekt en ik ging op les. Hoe meer lessen ik volgde, hoe beter ik me weer voelde. Ik vond verdieping in yoga. Al snel werd yoga niet alleen onderdeel van mijn dagelijks leven, maar ook een manier van leven! Ik werd yogadocent en zo ontstond Yogaberry, waar ik na dertig jaar nog steeds trots op ben. Het geeft mij nog steeds veel voldoening om datgene wat ik zelf van de yoga ontvang aan anderen door te geven. Een mooie toevoeging zijn de bijscholingen die ik tijdens mijn vele Azië-reizen heb gevolgd. Prachtig om yoga uit de bron aan mijn cursisten te kunnen geven.