Backmitra yoga usb stick, bij rugklachten

Backmitra yoga usb stick, twee in 1 tegen rugklachten.

Backmitra yoga usb stick

Backmitra oefeningen op een usb stick

Wat is een backmitra?

De backmitra is van een speciale kunststof gemaakt in de vorm van een lange staaf. Deze “kunststof balk” ,die je onder je rug legt, zorgt ervoor dat de natuurlijke ronding in de rug weer terugkomt. Door stress, pijn of overbelasting van de rug is de natuurlijke kromming in de rug uit balans. De backmitra wordt zo onder de rug gebracht dat het uiteinde net onder de schouders ligt, het andere uiteinde is achter je hoofd.  Bij vrouwen ongeveer op beha bandjeshoogte. Door subtiele oefeningen op de backmitra wordt de rug constant gemasseerd.

Backmitra yoga usb stick, samen sterk tegen rugklachten

Eerst was er de backmitra en toen de backmitrayoga. Maar nu kun je de backmitra ook  ontvangen incl. een usb stickje met backmitra oefeningen of backmitrayogaoefeningen. Gewoon thuis oefenen met de backmitra met goede instructies. Ook heb je een backmitradocent achter de hand die nog je vragen beantwoordt per mail.

Backmitra yoga usb stick, backmitra oefeningen op maat

Jij geeft aan welke oefeningen je wilt ontvangen en wij zetten die oefeningen op een usb stick voor je. De oefeningen voor de backmitra kun je ook heel goed combineren met yogaoefeningen voor de rug. Natuurlijk is het ook mogelijk om wat ontspanningsoefeningen te ontvangen via de yoga usb stick. Intussen zijn er al meer dan 20 verschillende yogavideo’s beschikbaar voor de usb stick en dat wordt in de toekomst nog meer.

Backmitra yoga usb stick

Oefeningen op een usb stick

Backmitra en yoga

Het grote verschil tussen backmitraoefeningen en backmitrayogaoefeningen is dat bij de backmitrayoga de ademhaling wordt geïntegreerd bij de oefeningen. Ook wordt er bij de backmitrayoga een kleine meditatie toegepast. Kortom de backmitrayoga is wat subtieler dan de backmitraoefeningen.

Backmitra workshops

Regelmatig zijn er backmitra- en backmitrayoga workshops. In een workshop van 2,5 uur leer je de backmitra nog effectiever te gebruiken. Ook kun je dan vragen stellen over jouw specifieke toepassing van de backmitra in combinatie met je rugklachten. De workshop combineert yoga, backmitra en ademhaling. Stuur een mail wanneer er weer een backmitraworkshop is in Deventer, [email protected]

Backmitra yoga usb stick

 

 

By |2018-11-26T13:09:08+00:00april 2nd, 2018|Thema's|0 Comments

About the Author:

Mag ik me even voorstellen? Ik ben Berry Steenbruggen, geboren en getogen in 1958 te Deventer. Na mijn schoolopleiding ging ik werken voor een grote computerfabrikant. Een prima job, maar ik was niet gelukkig. Al snel kwam ik erachter dat ik dit niet mijn verdere leven wilde doen. Op dat moment kwam ik in aanraking met yoga. Mijn nieuwsgierigheid werd gewekt en ik ging op les. Hoe meer lessen ik volgde, hoe beter ik me weer voelde. Ik vond verdieping in yoga. Al snel werd yoga niet alleen onderdeel van mijn dagelijks leven, maar ook een manier van leven! Ik werd yogadocent en zo ontstond Yogaberry, waar ik na dertig jaar nog steeds trots op ben. Het geeft mij nog steeds veel voldoening om datgene wat ik zelf van de yoga ontvang aan anderen door te geven. Een mooie toevoeging zijn de bijscholingen die ik tijdens mijn vele Azië-reizen heb gevolgd. Prachtig om yoga uit de bron aan mijn cursisten te kunnen geven.