Wat is er lekkerder dan wat yoga oefeningen op je bed en dan lekker slapen. Bij de bed yoga ervaren we een diepe ontspanning en de adem komt weer laag in de buik, waardoor het inslapen makkelijker wordt.

BED YOGA, EEN YOGA FEESTJE IN BED

Klik hier voor de bed yoga les

yoga

Wil je meer weten over bed yoga mail dan even:

[email protected]

bed yoga in Deventer

Wil je weten hoe ik mijn yogalessen al 30 jaar verzorg?

Natuurlijk wil je  weten hoe een yogadocent les geeft voor je naar een gratis proefles toe gaat! Stuur mij een mail met een voorkeur yogales: standaardyogales, nek en schouderles, buikademhalingsoefenening, een ochtendyogales, meditatielles of een tablet/telefoon yogales. Je ontvangt dan een mail van mij met een link naar de yogales van voorkeur. is het de yoga die je zoekt, dan stuur je een nog een mail voor een gratis proefles!

Totale yogabeleving in Deventer

Bij mij kies je voor een totale yogabeleving. Ik ondersteun je met mooie yogaboeken, elke week het yoganieuws, een yogaberry  APP voor op je telefoon, elke week de informatie over de yogales van die week per mail en regelmatig workshops.  Je kunt ook mee met mijn bijscholingen naar Bali of India. Ook bij de andere activiteiten ben je goedkoop of gratis welkom, zoals de maandelijkse meditatie en de wateryoga.

Wil jij ook elke maandag de yoga nieuwsbrief van Deventer ontvangen? Stuur dan even een mail naar [email protected]

 

Yoga in Deventer en omgeving

Ik verzorg al meer dan 30 jaar yogalessen in  Deventer.

Meer dan 1000 mensen hebben in Deventer en omgeving (Twello ,Terwolde en Epse, Gorssel) al mogen ervaren wat yoga  voor hen kan betekenen in het dagelijks leven. Je kiest bij mij voor een totale yogabeleving met  12 yogalessen in de week,  wateryoga in het zwembad De Schaeck in Twello, zwangerschapsyoga, elke week het yoganieuws met informatie over de komende yogales, privé-begeleiding, reizen naar India en Bali, ondersteuning met yogaboeken, workshops en C.D’ s en  als enige in Deventer met een yoga APP voor op je telefoon. Ik geef elke werkdag meerdere yogalessen in Deventer, dus een gemiste les, door je vakantie of door andere redenen, kun je na je vakantie gewoon inhalen.

Wil je vaker dan eens in de week van een yogales genieten? Dat is bij ons mogelijk zonder extra kosten!

De yogalessen zijn vaak op bijzondere plekken in Deventer zoals spirituele ruimten (kerken). In de zomer (juli en augustus) geef ik yogales bij ons in de tuin. Bijna elk jaar reis ik twee keer naar Azie voor inspiratie en om de yoga uit de bron naar Deventer te halen. De vakanties sluiten mooi aan bij het basisonderwijs, dus geen afwijkende vakanties t.o.v. de scholen.

Yoga APP

Download mijn yoga App op je android of apple telefoon en je hebt alle yoga informatie altijd bij de hand. De APP is te vinden onder yoga en Deventer. Ik ben  de enige yogadocent in Deventer en verre omstreken die je ondersteunt met een yoga APP in je yoga beoefening. Gratis download op je android of apple telefoon.

bed yoga

Voor de bed yoga kun je de video hierboven gebruiken maar ook de oefeningen per mail toegestuurd krijgen.

Kijk eens naar alle yogavormen?

YOGA