Buitenyoga Deventer, is een yoga vakantie

Buitenyoga Deventer, over een paar weken zitten de yogalessen op de diverse locaties binnen er al weer op.
Houd straks het zomergevoel vast, ook met de yogalessen!
Want waar de meeste yogadocenten afhaken met het geven van hun lessen in de zomervakantie….
Bij mij kun je de hele zomer yoga blijven doen!
Het yogaseizoen loopt van september tot en met juni. Maar in juli en augustus kun je bij mij gewoon yogalessen blijven volgen, zowel binnen als buiten.

Bij voldoende belangstelling zal ik overigens eenmaal per week yogales binnen blijven geven in de vakantieperiode. Waar en wanneer dat zal zijn, laat ik jullie binnenkort weten.

Bij mooi weer ga ik regelmatig buitenyogalessen geven in de zomer. Wanneer je je daarvoor hebt aangemeld, krijg je bij mooi weer van mij een mailtje waar en wanneer er buitenyoga is.
De lessen zullen gegeven worden in Terwolde, een mooie plek op steenworp afstand van Deventer. Een heerlijk fietstochtje na je werkdag met daarna nog even een kopje thee.
Of eventueel buitenyogalessen in het plantsoen op De Worp, de plek waar ik geboren ben.

BUITENYOGA DEVENTER, EEN BUITENGEWONE BELEVENIS

Buitenyoga Deventer is yoga in de buitenlucht, daar ervaar je des te meer het gevoel van vrijheid en ruimte.
Je voelt de zon op je huid, wanneer je languit op je matje in het gras ligt. Je merkt dat de wind misschien door je haren gaat en je hoort de vogeltjes.
Bij buitenyoga voel je opeens een lieveheersbeestje over je arm lopen wanneer je in een asana bent en komt de kip je gezelschap houden zodra je in de eindontspanning ligt.
Je voelt je één met de natuur, een uurtje buitenyoga voelt als een uurtje vakantie!
buitenyoga Deventer

BUITENYOGA DEVENTER,  ZOMERAANBIEDING

Wanneer je voor het eerst komt bij de yogalessen of bij de buitenyoga dan heb ik nu een leuke aanbieding.
Voor de eerste drie (buiten)yogalessen betaal je maar € 25,–. Betaling in mei of juni, anders 10 euro per yogales.
Heb je belangstelling voor de buitenyoga Deventer, stuur dan een mail naar [email protected].
Ik zie je graag op de yogamat buiten in juli en augustus!
Kijk ook eens op
Met yogagroet,
Berry
By |2018-02-06T15:55:04+00:00juni 10th, 2017|Diversen|0 Comments

About the Author:

Mag ik me even voorstellen? Ik ben Berry Steenbruggen, geboren en getogen in 1958 te Deventer. Na mijn schoolopleiding ging ik werken voor een grote computerfabrikant. Een prima job, maar ik was niet gelukkig. Al snel kwam ik erachter dat ik dit niet mijn verdere leven wilde doen. Op dat moment kwam ik in aanraking met yoga. Mijn nieuwsgierigheid werd gewekt en ik ging op les. Hoe meer lessen ik volgde, hoe beter ik me weer voelde. Ik vond verdieping in yoga. Al snel werd yoga niet alleen onderdeel van mijn dagelijks leven, maar ook een manier van leven! Ik werd yogadocent en zo ontstond Yogaberry, waar ik na dertig jaar nog steeds trots op ben. Het geeft mij nog steeds veel voldoening om datgene wat ik zelf van de yoga ontvang aan anderen door te geven. Een mooie toevoeging zijn de bijscholingen die ik tijdens mijn vele Azië-reizen heb gevolgd. Prachtig om yoga uit de bron aan mijn cursisten te kunnen geven.