Deventer yoga, Yoga door Berry Steenbruggen

Deventer yoga, yoga in Deventer, Epse Twello en Terwolde

Deventer yoga, yoga op maat

Deventer yoga, een begrip in Deventer

Omdat ik al meer dan 30 jaar fulltime yoga verzorg in Deventer en omstreken zijn de yogalessen zo uitgebalanceerd dat iedereen yoga kan volgen. Omdat de laatste jaren de yogalessen zijn uitgebreid vanuit Deventer naar plaatsen dicht om Deventer heen, is het inhalen van een les heel gemakkelijk. Aan duizenden mensen heb ik de yogaontspanning mogen geven de afgelopen jaren, dus jij kent ook vast wel iemand in je omgeving die goede ervaringen heeft met de Deventer yoga door Berry Steenbruggen.

Deventer yoga, heeft altijd wel een yogaverrassing

Yoga moet verrassend zijn en fijn om te ervaren. Daarom zijn er regelmatig yogaverrassingen, zoals de buitenyoga, de wateryoga, yoga tussen 5000 Boeddhabeelden en zelfs blootwateryoga. Laat je ook eens verrassen door YOGA.

Deventer yoga, geeft ook de mogelijkheid om yoga gemakkelijk thuis te ervaren

De wekelijkse yogales kun je gemakkelijk combineren met yoga thuis. Daarom geef ik yogaboeken in eigen beheer uit maar ook een yoga usb stickje en een CD uit.  Je kunt zelfs yogaoefeningen op maat ontvangen.

Deventer yoga

Deventer yoga, wie is Berry Steenbruggen?

Mijn halve leven staat nu al in het teken van yoga. Ik voel mij bevoorrecht dat ik mij fulltime heb kunnen focussen op YOGA.  De eerste 25 jaar van mijn leven heb ik ook mogen beleven hoe de stress bezit nam van mijn lijf. Als inkoper bij een computerindustrie kreeg ik last van hyperventilatie. Door yoga is mijn leven totaal veranderd. De yoga probeer ik daarom zoveel mogelijk te delen met mensen om mijn heen. Iedereen is altijd welkom bij de yogaworkshops, de wateryoga en de reizen naar India en Bali. Ik ben al 30 jaar getrouwd met de yoga.

Deventer yoga, pure ontspanning

De combinatie van alle yoga activiteiten in Deventer geven jou de optimale ontspanning. Ervaar eens een tweede yogales in de week, welke helemaal gratis is. Maar ook de wateryoga of de ladiesnight op de maandag zijn een mooie aanvulling op de wekelijkse ontspanning yogales. YOGA geeft een maximale ontspanning en die verdient elk mens. Kijk eens naar alle lestijden

Deventer yoga en ouderen

Deventer yoga ook voor ouderen of mensen met een beperking

De afgelopen 25 jaar heb ik mij gespecialiseerd op de yoga therapie, wateryoga, backmitrayoga maar ook op de ouderen yoga. Deze yogagroep ontvangt extra informatie en begeleiding. Bij deze senioren yoga kan iedereen mee doen. We zorgen ervoor dat met welke beperking dan ook de yoga voor jou plezierig is. Bij de naam ouderen yoga had ik wat moeite en daarom heet de groep plus yoga. Ook mensen met een kleine beperking zijn welkom in deze groep

Deventer yoga, yogales door een yogadocent

Deventer yoga, niet zweverig maar geaard!

Er zijn niet veel mannen die fulltime yogales verzorgen. Hoe vaak heb ik al mogen horen hoe bijzonder dat is. De reacties lopen uiteen van “gelukkig geen zweverige yoga” tot “een man brengt het toch iets anders”. Geniet eens van de yin yang energie bij een yogales.

Ontvang een gratis yoga en ontspanningsles. Kijk onder Deventer yoga, yoga Twello, yoga Voorst, yoga Bathmen, yoga Diepenveen, yoga Olst en voeg het woord Berry toe onder google.

 

 

By |2018-11-21T09:04:01+00:00maart 7th, 2018|Diversen|0 Comments

About the Author:

Mag ik me even voorstellen? Ik ben Berry Steenbruggen, geboren en getogen in 1958 te Deventer. Na mijn schoolopleiding ging ik werken voor een grote computerfabrikant. Een prima job, maar ik was niet gelukkig. Al snel kwam ik erachter dat ik dit niet mijn verdere leven wilde doen. Op dat moment kwam ik in aanraking met yoga. Mijn nieuwsgierigheid werd gewekt en ik ging op les. Hoe meer lessen ik volgde, hoe beter ik me weer voelde. Ik vond verdieping in yoga. Al snel werd yoga niet alleen onderdeel van mijn dagelijks leven, maar ook een manier van leven! Ik werd yogadocent en zo ontstond Yogaberry, waar ik na dertig jaar nog steeds trots op ben. Het geeft mij nog steeds veel voldoening om datgene wat ik zelf van de yoga ontvang aan anderen door te geven. Een mooie toevoeging zijn de bijscholingen die ik tijdens mijn vele Azië-reizen heb gevolgd. Prachtig om yoga uit de bron aan mijn cursisten te kunnen geven.