Ebook yoga, pak jezelf aan met yoga

Yoga ebook, voor wie?

Ebook yoga, iedereen komt wel eens spanningen tegen in zijn leven en heeft het gevoel dat alles tegen zit. Je voelt dat dan ook vaak in je lichaam en je bent moe en futloos. Ook is het concentreren moeilijk op je werk of school. Je bent al naar de dokter geweest en je wordt doorverwezen naar een psycholoog of therapeut. Yoga is hierbij een mooie aanvulling. Dit yogaebook geeft je praktische tips voor in het dagelijks leven om weer in balans te komen.

Ebook yoga, geschreven door een yogi

Ebook yoga door yogaberry

Yogadocent Berry Steenbruggen geeft al 35 jaar fulltime yoga in Deventer en omgeving. Overal om mij heen zag ik mensen die het hoge tempo in onze maatschappij niet meer aankunnen en in een burnout of depressie terecht komen.  Yoga is niet alleen maar yogaoefeningen maar ook een levenswijze. Vooral in mijn yoga privelessen  kon ik de yogatips aan mensen aanbieden. Praktische yogatips zijn hoe je met stress omgaat, hoe je je voeding aan kunt passen,  hoe je op je ademhaling kunt letten, enz.. Kortom een scala van praktische yogatips kunnen bijdragen dat jij leert van je “dip” en sterker terug komt.

Ebook yoga in combinatie met …..

Het yogaebook kun je goed combineren met yogagroepslessen, privélessen, maar ook is het mogelijk om yoga te ontvangen op een yoga usb stickje om zelf thuis aan de gang te gaan. Wanneer dit ook nog samen gaat met een psycholoog, maatschappelijk werker of andere therapeut, dan ben jij op de goede weg om je klachten effectief aan te pakken.

Ebook yoga, waarom uniek?

De meeste yoga ebooks zijn beperkt met alleen maar yogaoefeningen, voeding of mindfulnesstips. Dit yogaebook geeft je ook tips vanuit de oude Indiase yogafilosofie. Het leert je anders naar de blokkades kijken dan de westerse tradities. Kortom het zijn levenstips uit de yoga.

ebook yoga

Waar Yoga?

Het yoga ebook is heel mooi te combineren met yogalessen. Er wordt yoga gegeven in Deventer, Twello, Epse en Terwolde.

Zie Deventer yoga, yogatwello, yoga epse en yoga Voorst.

Ebook yoga downloaden

Download het yoga ebook nu!

By |2019-01-03T08:39:31+00:00november 7th, 2018|Diversen|0 Comments

About the Author:

Mag ik me even voorstellen? Ik ben Berry Steenbruggen, geboren en getogen in 1958 te Deventer. Na mijn schoolopleiding ging ik werken voor een grote computerfabrikant. Een prima job, maar ik was niet gelukkig. Al snel kwam ik erachter dat ik dit niet mijn verdere leven wilde doen. Op dat moment kwam ik in aanraking met yoga. Mijn nieuwsgierigheid werd gewekt en ik ging op les. Hoe meer lessen ik volgde, hoe beter ik me weer voelde. Ik vond verdieping in yoga. Al snel werd yoga niet alleen onderdeel van mijn dagelijks leven, maar ook een manier van leven! Ik werd yogadocent en zo ontstond Yogaberry, waar ik na dertig jaar nog steeds trots op ben. Het geeft mij nog steeds veel voldoening om datgene wat ik zelf van de yoga ontvang aan anderen door te geven. Een mooie toevoeging zijn de bijscholingen die ik tijdens mijn vele Azië-reizen heb gevolgd. Prachtig om yoga uit de bron aan mijn cursisten te kunnen geven.