Fia Forsstrom, in Deventer met een concert

Fia Forsstrom, woensdag 4 Juli is in Deventer het “In Spirit Event” met Fia Forsstrom.

Fia Forsstrom, concert in Deventer

“Its more then a concert, it’s a transformational experience.”

Een magische avond, een interactief concert.
Een prachtige samenwerking tussen Coach/Trainer Leoni van Rooy en Spirtueel Zangeres Fia.

Een moment van bewustwording, keuzes maken en manifesteren in jouw leven.

Fia heeft al een aantal maanden een wereldtour met haar nieuwe cd “Legacy of Light” en nou mogen ook wij haar ontvangen in het mooie Deventer.

Haar muziek geeft kracht en inspiratie door haar prachtige stem en haar pakkende teksten.

Het is een intiem concert voor maximaal 50 personen.

Fia Forsstromsconcert met visualisatie

Aan het einde van het concert sluiten we af met een oefening om alle inzichten die Fia haar muziek teweeg brengt samen te brengen met een uniek op jouw situatie ontworpen visualisatie.
Dat jou gaat ondersteunen in het manifesteren van jouw dromen/doelen.

Fia Forsstrom, informatie en boek je ticket

Wil jij hier graag bij zijn? Er zijn nog een aantal plekjes vrij.

Kijk voor meer informatie op https://vanrooyacademy.com/inspiritevent

Op YouTube staat een mooie video van FiaForsstrom

By |2018-06-27T13:26:13+00:00juni 27th, 2018|Diversen|0 Comments

About the Author:

Mag ik me even voorstellen? Ik ben Berry Steenbruggen, geboren en getogen in 1958 te Deventer. Na mijn schoolopleiding ging ik werken voor een grote computerfabrikant. Een prima job, maar ik was niet gelukkig. Al snel kwam ik erachter dat ik dit niet mijn verdere leven wilde doen. Op dat moment kwam ik in aanraking met yoga. Mijn nieuwsgierigheid werd gewekt en ik ging op les. Hoe meer lessen ik volgde, hoe beter ik me weer voelde. Ik vond verdieping in yoga. Al snel werd yoga niet alleen onderdeel van mijn dagelijks leven, maar ook een manier van leven! Ik werd yogadocent en zo ontstond Yogaberry, waar ik na dertig jaar nog steeds trots op ben. Het geeft mij nog steeds veel voldoening om datgene wat ik zelf van de yoga ontvang aan anderen door te geven. Een mooie toevoeging zijn de bijscholingen die ik tijdens mijn vele Azië-reizen heb gevolgd. Prachtig om yoga uit de bron aan mijn cursisten te kunnen geven.