Gratis yoga proefles in Deventer Twello Epse

Gratis yoga proefles, om yoga beter te leren kennen

gratis yoga proefles

Gratis yoga proefles, waarom?

Al meer dan 30 jaar probeer ik de yoga laagdrempelig te maken met mooie acties en yoga in mooie ruimtes. Het is altijd goed om bij verschillende yogadocenten een proefles te doen om zo te voelen welke yogales bij jou past. Omdat ik meerdere vormen van yoga verzorg in Deventer en omgeving  kun je ook een andere yogavorm uitproberen voor een speciale prijs.

gratis yoga proefles in Deventer en omgevinf

gratis yoga proefles

 

Gratis yoga proefles, met goedkope zomeryoga actie

Wanneer je kiest voor een gratis yoga proefles dan kun je ook gebruik maken van de mooie zomeryoga actie. In de zomer van 2018 kun je genieten van yoga buiten op landgoed Klein Noordijk in Wilp en bij minder mooi weer in een yogazaal. Het zomeryoga programma bestaat niet alleen uit yogalessen maar je kunt ook kiezen uit Holistic pulsing (vorm van massage), tenenleessessie of yoga nidra.

Gratis yoga proefles met een mooi boek bij intekening

Het is altijd fijn wanneer je kiest voor yoga dat je een yogaboek bij de hand hebt om de oefeningen op te zoeken. Maar ook wanneer je geïnteresseerd bent in de theorie dat je d.m.v. het yogaboek meer leert kennen over mudra’s, mantra’s en de ademhaling.

Gratis yoga proefles, waar?

Je kunt op veel plekken terecht in Deventer en omgeving voor de gratis proefles. De yogalessen zijn in Deventer, Twello, Terwolde en Epse. In Deventer kun je terecht in De Schalm aan de Dreef 1 en op de worp in het Hovenhuus. Er zijn zowel in het Hovenhuus als in De Schalm zelfs meerdere yogalssen, dus de keuze is ruim. In de zomer van 2018 zijn er ook yogalessen op het landgoed Klein Noordijk en in de Levenstuinen. Ook is het mogelijk dat er nog een yogales wordt georganiseerd tussen 5000 Boeddhabeelden in Deventer.

Gratis yoga proefles bij yogaberry

Gratis yogaproefles, kies voor priveyogales

Yoga privelessen zijn momenteel heel “hot”. Je ontvangt yoga op maat. De eerste yogapriveles kost je maar 30 euro en daarna betaal je 35 euro.

Kijk ook eens bij Deventer yoga, yoga Voorst, yoga Bathmen, yoga Diepenveen, yoga Twello en yoga Olst. Voeg even het woord Berry toe in Google.

 

By |2018-11-20T09:50:42+00:00mei 9th, 2018|Diversen|0 Comments

About the Author:

Mag ik me even voorstellen? Ik ben Berry Steenbruggen, geboren en getogen in 1958 te Deventer. Na mijn schoolopleiding ging ik werken voor een grote computerfabrikant. Een prima job, maar ik was niet gelukkig. Al snel kwam ik erachter dat ik dit niet mijn verdere leven wilde doen. Op dat moment kwam ik in aanraking met yoga. Mijn nieuwsgierigheid werd gewekt en ik ging op les. Hoe meer lessen ik volgde, hoe beter ik me weer voelde. Ik vond verdieping in yoga. Al snel werd yoga niet alleen onderdeel van mijn dagelijks leven, maar ook een manier van leven! Ik werd yogadocent en zo ontstond Yogaberry, waar ik na dertig jaar nog steeds trots op ben. Het geeft mij nog steeds veel voldoening om datgene wat ik zelf van de yoga ontvang aan anderen door te geven. Een mooie toevoeging zijn de bijscholingen die ik tijdens mijn vele Azië-reizen heb gevolgd. Prachtig om yoga uit de bron aan mijn cursisten te kunnen geven.