Hatha yoga, wat is het?

Hatha yoga Deventer, maakt gebruik van de  Europa klassieke vorm van yoga. Bij deze vorm van yoga zit een evenwicht tussen inspanning en ontspanning. Door je constant bewust te zijn tussen de verschillen, zoals een inademing en een uitademing kom je in balans. De yoga oefeningen in een yogales  bij hatha yoga Deventer zijn bijna altijd voor iedereen geschikt. Bovendien kunnen de yogaoefeningen naar je eigen capaciteit en behoeftes worden gedaan. In elke yogales zit de ontspannende buikademhaling, een stukje meditatie, yogaontspanning en een ontspannende visualisatie.

In een hatha yogales worden zowel dynamische als verstilde oefeningen / asana’s gegeven. We gaan altijd met de adem en aandacht naar binnen op een mindfulness manier.

Hatha yoga Deventer, de fysieke en de mentale kant

Je mentale en fysieke grenzen worden bovendien op een zachte manier opgezocht en verlegd. Je zult bovendien meer rust  ervaren. Door deze rust zal je beter slapen, dichter bij jezelf komt en beter in je vel gaan zitten!

Hatha yoga Deventer wordt verzorgd door Yogaberry

Na mijn schoolopleiding ging ik werken voor een grote computerfabrikant. Een prima baan, maar ik was niet gelukkig. Al snel kwam ik erachter dat ik dit niet mijn verdere leven wilde doen. Op dat moment kwam ik in aanraking met yoga en ontspanning. Mijn nieuwsgierigheid werd gewekt en ik ging op yogales. Hoe meer lessen ik volgde, hoe beter ik me weer voelde en ik vond verdieping in yoga. Al snel werd yoga niet alleen onderdeel van mijn dagelijks leven maar ook een manier van leven!

Berry Steenbruggen van inkoper naar yogadocent

Hatha yoga Deventer

Ik werd dus yogadocent en zo ontstond mijn bijnaamYogaberry, waar ik na dertig jaar nog steeds trots op ben.
Het geeft mij  veel voldoening om datgene wat ik zelf van de yoga ontvang aan anderen door te geven.
Een mooie toevoeging zijn de bijscholingen die ik tijdens mijn vele Azië-reizen heb gevolgd.
Prachtig om yoga uit de bron aan mijn cursisten te kunnen geven.