Klankenhealing bij 5000 Boeddha’s

Klankenhealing, 9 september in de Vianneykerk bij 5000 Boeddhabeelden

klankenhealing

Klankenhealing klankenbad

In 2017 was er een klankenbad in Deventer bij de 5000 Boeddhabeelden in de Vianney kerk.  Dit jaar, 2018, verzorgt Brenda Wielders een klankhealing met klankschalen, mantra’s en drum. Vorig jaar was er plaats voor veel mensen maar dit jaar organiseren wij het voor een kleinere groep, dus meld je op tijd aan. Door de combinatie van de 50000 Boeddha’s, de kerk, de klanken en de energie van de groep ontvang je deze middag een krachtige energie.

Klankenhealing door Brenda Wielders

Geboren als HSP er met helende stem en helderziende gave is Brenda vanaf haar 22 jaar haar pad ingeslagen.  Als yoga/meditatie trainer werkt ze vanuit het Theravada boeddhisme. Daarnaast heeft zij in 2007 haar praktijk voor sjamanistisch soundhealing opgericht, waarin ook de aura reading centraal staat. Ze heeft de afgelopen jaren van teachings en inwijdingen genoten van diverse sjamanistische leraren . Brenda is getraind in de healings traditie van de Inca Sjamanen uit Peru.
In de afgelopen jaren heeft Brenda diverse mensen en groepen begeleid en gecoacht op hun spiritueel pad naar zelf bewustzijn.

Haar fijne sensitieve gevoel voor klank waarin haar helende stem de leidraad neemt heeft ze haar leven lang haar stem ingezet voor heling voor natuur en dieren en sinds 2007 ook voor de mens.

Niet al te min is het leven en haar gevoelswereld haar grootste leraar. Uit haar gezinsleven, vrienden en drie kinderen haalt ze veel inspiratie. Haar ervaringen in het leven heeft haar laten inzien dat leven & dood onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.  Alles ervaart ze als energie en trilling. Maar ook dat zware tijden om te buigen zijn naar een vredige zijn in jezelf.

Klanken brengen je dichter bij jezelf

Inmiddels heeft ze in haar leven haar pad gekozen vanuit de Westerse boeddhistisch sjamanistisch levensvisie van haar Tibetaanse Leraar Lama Gangchen. Het werken met de elementen, self~healing en  mantra’s brengt een heling  voort.
Zo heeft ze haar naam ontvangen van haar spiritueel leraar, Pema Dechen, wat Vredes Lotus betekent.

Wil je meer weten over Brenda.

Klankenhealing, wie wat waar.

Op 9 september om 14.30 uur ben je welkom in de Vianney kerk aan de Rielerweg in Deventer. Er zijn ligplaatsen en beperkte zitplaatsen in de kerk. Deze  healing is met niet meer dan 50 a 60 mensen, dus minder dan het klankenbad vorig jaar.

Bijdrage is 15 euro voor deze klankenhealing.

Meer weten? [email protected]

By |2018-06-30T19:30:58+00:00juni 30th, 2018|Diversen|0 Comments

About the Author:

Mag ik me even voorstellen? Ik ben Berry Steenbruggen, geboren en getogen in 1958 te Deventer. Na mijn schoolopleiding ging ik werken voor een grote computerfabrikant. Een prima job, maar ik was niet gelukkig. Al snel kwam ik erachter dat ik dit niet mijn verdere leven wilde doen. Op dat moment kwam ik in aanraking met yoga. Mijn nieuwsgierigheid werd gewekt en ik ging op les. Hoe meer lessen ik volgde, hoe beter ik me weer voelde. Ik vond verdieping in yoga. Al snel werd yoga niet alleen onderdeel van mijn dagelijks leven, maar ook een manier van leven! Ik werd yogadocent en zo ontstond Yogaberry, waar ik na dertig jaar nog steeds trots op ben. Het geeft mij nog steeds veel voldoening om datgene wat ik zelf van de yoga ontvang aan anderen door te geven. Een mooie toevoeging zijn de bijscholingen die ik tijdens mijn vele Azië-reizen heb gevolgd. Prachtig om yoga uit de bron aan mijn cursisten te kunnen geven.