Klankhealing bij 5000 Boeddha’s

Klankhealing, op 9 september 2018 in de Vianneykerk bij de 5000 Boeddha’s

klankhealing

Klankhealing klankenbad

In 2017 was er een klankenbad in Deventer bij de 5000 Boeddhabeelden in de Vianney kerk. Dit jaar, 2018, verzorgt Brenda Wielders een klankhealing met klankschalen, mantra’s en drum. Vorig jaar was er plaats voor veel mensen maar dit jaar organiseren wij het voor een kleinere groep, dus meld je op tijd aan. Door de combinatie van de 5000 Boeddha’s, de kerk, de klanken en de energie van de groep ontvang je deze middag een krachtige energie. Ook is er yoga in de zomer van 2018 tussen de 5000 Boeddhabeelden. Afgelopen maand zag ik zelfs op NPO 1 Adriaan van Dis bij de 5.000 Boeddhabeelden lopen, kortom de energie van de deze plek is nu landelijk bekend.

Klankhealing door Brenda Wielders

Brenda Wielders, klankhealing

Geboren als HSP er met helende stem en helderziende gave is Brenda vanaf haar 22 jaar haar pad ingeslagen. Als yoga/meditatie trainer werkt ze vanuit het Theravada boeddhisme. Daarnaast heeft zij in 2007 haar praktijk voor sjamanistisch soundhealing opgericht, waarin ook de aura reading centraal staat. Ze heeft de afgelopen jaren van teachings en inwijdingen genoten van diverse sjamanistische leraren . Brenda is getraind in de healings traditie van de Inca Sjamanen uit Peru.

BELEEF EEN HEALING BIJ 5000 BOEDDHA’S

In de afgelopen jaren heeft Brenda diverse mensen en groepen begeleid en gecoacht op hun spiritueel pad naar zelf bewustzijn.
Haar fijne sensitieve gevoel voor klank waarin haar helende stem de leidraad neemt heeft ze haar leven lang haar stem ingezet voor heling voor natuur en dieren en sinds 2007 ook voor de mens.
Niet al te min is het leven en haar gevoelswereld haar grootste leraar. Uit haar gezinsleven, vrienden en drie kinderen haalt ze veel inspiratie. Haar ervaringen in het leven heeft haar laten inzien dat leven & dood onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Alles ervaart ze als energie en trilling. Maar ook dat zware tijden om te buigen zijn naar een vredige zijn in jezelf.

Klankhealing met 5000 Boeddha's

Een klankhealing met 5000 Boeddha’s een unieke beleving

Inmiddels heeft ze in haar leven haar pad gekozen vanuit de Westerse boeddhistisch sjamanistisch levensvisie van haar Tibetaanse Leraar Lama Gangchen. Het werken met de elementen, self~healing en mantra’s brengt een heling voort.
Zo heeft ze haar naam ontvangen van haar spiritueel leraar, Pema Dechen, wat Vredes Lotus betekent.
Wil je meer weten over Brenda.

Klankhealing, wat houdt het in?

Helende mantra’s, kristallen klankschalen en zuivere engelen zang. Waarin ook de gitaar haar plek zal krijgen. Pema Dechen ( Brenda) neemt je mee naar de werelden in jezelf waarin je mag zijn, gedragen en geliefd mag voelen. Verborgen delen uit de spelonken van je ziel mogen openbaren. Klanken zijn rustgevend, helend en daarom verhelderend voor de geest. Ervaar de pure heling van Kristal klank en van de mantra’s.
Het is een reis naar meditatief bewustzijn in jezelf ondersteund door de 5000 Boeddha’s

 

Klankhealing, informatie.

Op zondag 9 september om 14.30 uur ben je welkom in de mooie Vianney kerk met 5000 Boeddha’s aan de Rielerweg 73 in Deventer. Er zijn ligplaatsen en een beperkt aantal zitplaatsen in de kerk. Deze klankhealing is met een kleine groep, dus met minder mensen dan het klankenbad vorig jaar.

Bijdrage is 15 euro voor deze klankhealing.
Meer weten? [email protected]

By |2018-08-22T11:47:15+00:00juni 30th, 2018|Diversen|0 Comments

About the Author:

Mag ik me even voorstellen? Ik ben Berry Steenbruggen, geboren en getogen in 1958 te Deventer. Na mijn schoolopleiding ging ik werken voor een grote computerfabrikant. Een prima job, maar ik was niet gelukkig. Al snel kwam ik erachter dat ik dit niet mijn verdere leven wilde doen. Op dat moment kwam ik in aanraking met yoga. Mijn nieuwsgierigheid werd gewekt en ik ging op les. Hoe meer lessen ik volgde, hoe beter ik me weer voelde. Ik vond verdieping in yoga. Al snel werd yoga niet alleen onderdeel van mijn dagelijks leven, maar ook een manier van leven! Ik werd yogadocent en zo ontstond Yogaberry, waar ik na dertig jaar nog steeds trots op ben. Het geeft mij nog steeds veel voldoening om datgene wat ik zelf van de yoga ontvang aan anderen door te geven. Een mooie toevoeging zijn de bijscholingen die ik tijdens mijn vele Azië-reizen heb gevolgd. Prachtig om yoga uit de bron aan mijn cursisten te kunnen geven.