Ladiesnight yoga Deventer, elke maandag een feestje

Ladiesnight yoga

Ladies night yoga

Ladiesnight yoga, hoe begon het?

Als yogadocent verzorg ik al meer dan 30 jaar Yoga in Deventer, Epse, Twello en Terwolde. In 2017 werd mij gevraagd om als man, de yoga te verzorgen tijdens de Ladiesnight bij De Scheg in Deventer. De yoga bij de Ladiesnight is om 21.15 uur. De yogales in Epse eindigt om 20.45 uur, dus dat kwam goed uit. Nu verzorg ik dus al een half jaar de yoga op de maandagavond. Intussen is er een vaste groep Ladies night yogacursisten.

 

Ladies Night yoga, wat heb je nodig?

Het mooie van de Ladies night is dat je niets hoeft mee te nemen voor de yoga. We doen de yoga in zwemkleding en er liggen yogamatten. Boven het zwembad van De Scheg is een balkon in de vorm van een schelp, hier worden de yogaoefeningen gedaan. We hebben een mooi uitzicht op de zwembaden en zelfs naar de ijsbaan toe. De temperatuur is zo goed dat in de ontspanning je niet bang hoeft te zijn dat je afkoelt.

 

Ladies Night yoga in De Scheg

 

Ladiesnight yoga, vrouwen bij elkaar

Wil jij met vrouwen onder elkaar yoga ervaren dan is deze yoga bij de Ladies night iets voor jou. Bij de ladies night kun je gebruik maken van:

  • AquaFreestyle
  • AquaBike
  • AquaRelax
  • AquaJoggen
  • Aquarobic
  • AquaGym
  • Buik Billen Benen
  • Banenzwemmen

Om 21.15 sluiten we de ladies night af met yoga en kun je lekker ontspannen naar bed gaan.

Ladiesnight yoga Ladies night yoga, wat doen we?

Bij deze yogavorm zijn we ons elke week weer bewust van een thema zoals: nek- en schouders, buikademhaling, de rug, aarden, de chakra’s, enz. Er is altijd een korte ontspanning aan het einde van de ladiesnight yogales.

Combineer de Ladies night yogales eens met meer!

De yoga bij de Ladies Night is heel mooi te combineren met de wateryoga, yoga priveles of een backmitrayogales. Stuur eens een mail en vraag naar alle mogelijkheden. [email protected]

 

By |2018-03-15T10:49:52+00:00maart 14th, 2018|Diversen|0 Comments

About the Author:

Mag ik me even voorstellen? Ik ben Berry Steenbruggen, geboren en getogen in 1958 te Deventer. Na mijn schoolopleiding ging ik werken voor een grote computerfabrikant. Een prima job, maar ik was niet gelukkig. Al snel kwam ik erachter dat ik dit niet mijn verdere leven wilde doen. Op dat moment kwam ik in aanraking met yoga. Mijn nieuwsgierigheid werd gewekt en ik ging op les. Hoe meer lessen ik volgde, hoe beter ik me weer voelde. Ik vond verdieping in yoga. Al snel werd yoga niet alleen onderdeel van mijn dagelijks leven, maar ook een manier van leven! Ik werd yogadocent en zo ontstond Yogaberry, waar ik na dertig jaar nog steeds trots op ben. Het geeft mij nog steeds veel voldoening om datgene wat ik zelf van de yoga ontvang aan anderen door te geven. Een mooie toevoeging zijn de bijscholingen die ik tijdens mijn vele Azië-reizen heb gevolgd. Prachtig om yoga uit de bron aan mijn cursisten te kunnen geven.