Meditatie vanuit de navel van de aarde

Meditatie, mijn vriend Wayan Semadi op Bali noemt Bali altijd de navel van de aarde. Je voelt de spiritualiteit op Bali dan ook overal. Daarom kun je op dit blog verschillende meditaties vanuit Bali met mij delen.

Meditaties in de natuur

Meditaties werken dus dieper door in de natuur. Wij zitten in een bamboehuisje aan de zee met achter ons een geweldige mooie wilde Balinese tuin. De meditaties komen vanuit de navel van de wereld en uit de natuur. De vulkaan de Agung is regelmatig actief en de energie bij deze vulkaan is heel goed voor je meditaties.

Meditatie en yoga

Meditatie Deventer

Elke donderdagavond is er dus een yoga meditatieles. Eerst ervaren we met yogaoefeningen dat het lichaam en de adem ontspannen. Wanneer de wervelingen van de geest tot rust zijn gekomen door yoga dan begint onze meditatie. Volg een proefles  om 20.00 uur in De Schalm aan de Dreef 1. Deze meditatiemethode is al meer dan 25 jaar een begrip in Deventer en omgeving.

Meditaties en feedback

Vanuit Bali geef ik je feedback over je meditatie ervaringen. Stuur een mail naar [email protected] en deel je ervaringen.

 

 

De twee bovenstaande video’s zijn van vorig jaar! Vanaf 15 december 2018 meer video’s.