Onthaasten op Bali met yoga meditatie massages enz

Onthaasten op Bali met yoga meditatie massages.  Elk jaar kom ik als yogadocent op Bali of in India en regelmatig neem ik een groep mee naar Bali. Ook in juli 2018 gaan we genieten op een toplocatie in Oost Bali.

Hoe ziet het onthaasten op Bali met yoga meditatie massages enz. eruit?

Je kunt kiezen voor een 3 of 5 daagse retraite voor het onthaasten.

Elke dag ontvang je twee yogalessen, elke dag word je gemasseerd door een Balinese masseuse, elke dag is er een wandeling in de omgeving, in de avond is er een meditatie, je kunt tijdens je onthaastingsvakantie 1 tenenlees sessie ontvangen,.

De  onthaastingsvakantie is incl. ontbijt, lunch en diner.

 

onthaasten op Bali met yoga meditatie massages

 

 

Wat is er meer mogelijk dan onthaasten op Bali met yoga meditatie massages enz.?

We zitten dus in het oosten van Bali. Deze omgeving kenmerkt zich nog door het echte Bali met rijstvelden, kleine originele Balinese dorpjes. Je kunt alleen of een taxi delen na je onthaastingsvakantie. De kosten voor een taxi voor een hele dag zijn 50 euro, de taxi kun je delen. We zitten dicht bij Ahmed een schitterende plek om te snorkelen, deze excursie na je onthaastingsvakantie kost 40 euro incl. huren snorkel. Candidasa is een mooi dorpje om een week te vertoeven. Een eenvoudig huisje aan de zee kost 18 euro voor 1 persoon en 20 euro voor 2 personen. Wil je luxer zitten met zwembad dan kost dit 40 euro per nacht.

onthaasten op Bali met yoga meditatie massages

Waar slaap je bij het onthaasten op Bali met yoga meditatie massages?

De villa en bungalows van Bukit Asri Lodge in Oost-Bali liggen  in een grote, parkachtige tuin met zwembad. 5 bungalows zijn vrijstaand met hun eigen prive terras en de accommodatie voor de 2 familie kamers bevindt zich in de villa met het terras voor de kamers op de veranda.

Alle bungalows hebben dus  hun privé badkamer met warm/koud stromend water, douche, toilet, AC, fan, kluisje en koffie, thee & shampoo in de badkamer. Er is een fohn aanwezig in de bungalows. De ramen zijn voorzien van glas en louvres die in open stand voor luchtdoorstroming zorgen en, indien gesloten, in combinatie met de AC ’s avonds voor een aangename slaapkamer temperatuur zorgen. De hoge plafonds zorgen voor extra koelte. Vanuit alle bungalows en de Villa valt te genieten van een mooi uitzicht op de tuin.

onthaasten op Bali met yoga meditatie massages

Meer weten over onthaasten op bali yoga meditatie massages?

Wil je meer weten over onthaasten op Bali met yoga meditatie massages op Bali?

Mail [email protected]

Kijk ook eens naar de ontspanning in Deventer en omgeving

Wil je meer weten over het hotel waar we zitten?

Bali is een spiritueel eiland en overal hoor je de gayatrimantra

De prijzen zijn in februari 2018 bschikbaar.

 

 

 

By |2018-01-19T09:42:31+00:00januari 17th, 2018|Diversen|0 Comments

About the Author:

Mag ik me even voorstellen? Ik ben Berry Steenbruggen, geboren en getogen in 1958 te Deventer. Na mijn schoolopleiding ging ik werken voor een grote computerfabrikant. Een prima job, maar ik was niet gelukkig. Al snel kwam ik erachter dat ik dit niet mijn verdere leven wilde doen. Op dat moment kwam ik in aanraking met yoga. Mijn nieuwsgierigheid werd gewekt en ik ging op les. Hoe meer lessen ik volgde, hoe beter ik me weer voelde. Ik vond verdieping in yoga. Al snel werd yoga niet alleen onderdeel van mijn dagelijks leven, maar ook een manier van leven! Ik werd yogadocent en zo ontstond Yogaberry, waar ik na dertig jaar nog steeds trots op ben. Het geeft mij nog steeds veel voldoening om datgene wat ik zelf van de yoga ontvang aan anderen door te geven. Een mooie toevoeging zijn de bijscholingen die ik tijdens mijn vele Azië-reizen heb gevolgd. Prachtig om yoga uit de bron aan mijn cursisten te kunnen geven.