Ontspanning Twello, ontspant

ONTSPANNING TWELLO EEN TOTALE ONTSPANNING

Yoga ontspanning, allemaal hartelijk welkom op de eerste yogales. Ik wil het nieuwe jaar met jullie graag beginnen met een verrassende yogales. In deze yogales  zit yoga ontspanning, mindfulness, bewuste ademhaling en meditatie. Deze verrassende yogales kent heel veel afwisseling, zoals verschillende asana’s (lichaamshoudingen), maar er is ook aandacht voor de buikademhaling, een mooie mudra en mantra.

WAT DOEN WE BIJ  ONTSPANNING TWELLO?

De komende weken gaan we een aantal keren min of meer dezelfde yogales ervaren. Daarbij wil ik je graag het effect van herhaling van eenzelfde yogales laten beleven. Je komt uit je hoofd en in je gevoel. Zoals bij het zingen van een mantra, wat staat voor een herhaalde uitspraak, je uit het “denken” laat gaan en in het “voelen” brengt.

OP VAKANTIE BIJ ONTSPANNING TWELLO

Misschien hoef je de tweede of derde les al minder naar mij te kijken of te luisteren om in een asana te komen en kun je je ogen langer sluiten. Voel nu hoe het je gemakkelijker wordt gemaakt om dichter bij jezelf en in je eigen energie te blijven! Bij een standaard yogales met yoga ontspanning komt dus echt alles in het lichaam aan de beurt. Wil je een fijne yogales doen, denk dan vooral aan nek- en schouderoefeningen, een evenwichtsoefening. Maar ook een torsie met een zijwaartse buiging mag hierbij niet ontbreken. We doen daarbij ook een ademhalingsoefening en voor de “gevorderden” een mantra, mudra of een meditatie.

ontspanning in Twello en omgeving

BEGIN JIJ DIT JAAR BIJ MIJ MET YOGA?

Ik maak dus tijdens de yogales bij yoga ontspanning geen onderscheid tussen beginners en gevorderden.
Iedereen krijgt dezelfde yogales en het is aan jou om op te pakken, waar je op dat moment aan toe bent.
Begin vooral de yoga ontspanning les met een “open mind” en ervaar wat een yogales voor je kan betekenen in het dagelijks leven.

ONTSPANNING TWELLO OP DE YOGAMAT

Graag nodig ik je uit voor een afwisselende yogales op de yogamat deze week!

Kijk ook eens naar yoga Epse,  yoga Terwolde, yoga Twello en Deventer yoga en voeg het woord Berry toe in Google.

 

Kom ook eens bij de yoga ontspanning bij de blootwateryogaontspanning

By |2018-12-09T20:33:41+00:00december 6th, 2018|Diversen|0 Comments

About the Author:

Mag ik me even voorstellen? Ik ben Berry Steenbruggen, geboren en getogen in 1958 te Deventer. Na mijn schoolopleiding ging ik werken voor een grote computerfabrikant. Een prima job, maar ik was niet gelukkig. Al snel kwam ik erachter dat ik dit niet mijn verdere leven wilde doen. Op dat moment kwam ik in aanraking met yoga. Mijn nieuwsgierigheid werd gewekt en ik ging op les. Hoe meer lessen ik volgde, hoe beter ik me weer voelde. Ik vond verdieping in yoga. Al snel werd yoga niet alleen onderdeel van mijn dagelijks leven, maar ook een manier van leven! Ik werd yogadocent en zo ontstond Yogaberry, waar ik na dertig jaar nog steeds trots op ben. Het geeft mij nog steeds veel voldoening om datgene wat ik zelf van de yoga ontvang aan anderen door te geven. Een mooie toevoeging zijn de bijscholingen die ik tijdens mijn vele Azië-reizen heb gevolgd. Prachtig om yoga uit de bron aan mijn cursisten te kunnen geven.