Privé yoga les in Deventer Twello en Gorssel

Privé Yoga voor jou alleen, voor  nog meer verdieping

Privé yoga, wil je meer beleven in je yoga beleving? Voelen sommige yogahoudingen niet zo goed? Wil je meer leren over de achtergrond van yoga? Vind je wat extra persoonlijke aandacht van een ervaren docent prettig? Of passen de reguliere lessen niet in jouw agenda? Dan is een Privé Yogales (of een reeks daarvan) echt iets voor jou! Je kunt ervoor terecht bij Yoga door Berry Steenbruggen in Deventer.  Trakteer jezelf eens op  een privésessie boeken bij jou thuis én ook een Privé Yogales via Skype is mogelijk..

 

Privé Yoga  om je beter te voelen

Deze les ontstaat in het moment en richt zich helemaal op jouw behoeftes. Het kan zijn dat je wilt werken aan een blokkade of dat er lichamelijke beperkingen zijn. Of gewoon de voorkeur hebt aan een- op- een werken. Tijdens het intakegesprek wordt de werkwijze bepaald en afgesproken hoeveel lessen er zullen volgen. Dit met een minimum van vijf lessen. De oefeningen krijg je uitgewerkt mee zodat je jouw eigen yogales ook thuis kunt doen.

Prive yoga aan de Ganges

Wanneer prive yoga

Een privéles kan bijvoorbeeld uitkomst bieden bij hyperventilatie. De aandacht zal dan op adem-en ontspanningsoefeningen liggen. Of ondersteuning geven bij een revalidatieproces, stress, slaapproblemen of wanneer er sprake is van angst. Yoga leert je weer te voelen in plaats van te denken.

Dertig jaar ervaring in Privé yogalessen

Berry geeft al 30 jaar les in Hatha Yoga in Deventer en omgeving. Hij is begonnen met Iyengar yoga en gaf later les volgens de Saswitha methode. Deze methoden heeft hij aangevuld met zijn ervaringen op het gebied van “Emotioneel Lichaamswerk”.

Zijn specialisaties zijn:

  • ontspanningsoefeningen
  • ademhalingsoefeningen
  • visualisaties
  • yoga als therapievorm
  • de chakra’s
  • privelessen
  • tenenlezen

Elk jaar gaat hij twee keer naar Azië voor hatha yoga bijscholing.

Zijn inspiratie haalt hij bij Osho, Ratu Bagus, Krishnamurti en het LEVEN.

Ook biedt Berry veel extra’s zoals: yogaweekenden, excursies, gastsprekers uit binnen- en buitenland, yogareizen naar Bali/India. Yoganieuws per e-mail ontvangt u bij bijna elke yogales. Van zijn spirituele reizen, twee keer per jaar, laat hij film en fotomateriaal zien. Ook geeft hij prive-lessen en prive zwangerschaps yogalessen.

Mail:[email protected] voor een proefles

Lees meer: http://www.vlinderflakkee.nl/prive-

By |2017-06-04T19:38:31+00:00juli 20th, 2016|Diversen|0 Comments

About the Author:

Mag ik me even voorstellen? Ik ben Berry Steenbruggen, geboren en getogen in 1958 te Deventer. Na mijn schoolopleiding ging ik werken voor een grote computerfabrikant. Een prima job, maar ik was niet gelukkig. Al snel kwam ik erachter dat ik dit niet mijn verdere leven wilde doen. Op dat moment kwam ik in aanraking met yoga. Mijn nieuwsgierigheid werd gewekt en ik ging op les. Hoe meer lessen ik volgde, hoe beter ik me weer voelde. Ik vond verdieping in yoga. Al snel werd yoga niet alleen onderdeel van mijn dagelijks leven, maar ook een manier van leven! Ik werd yogadocent en zo ontstond Yogaberry, waar ik na dertig jaar nog steeds trots op ben. Het geeft mij nog steeds veel voldoening om datgene wat ik zelf van de yoga ontvang aan anderen door te geven. Een mooie toevoeging zijn de bijscholingen die ik tijdens mijn vele Azië-reizen heb gevolgd. Prachtig om yoga uit de bron aan mijn cursisten te kunnen geven.