Proefles yoga in Deventer Epse Twello

Yoga proefles ook om zelf thuis uit te proberen

proefles yoga, bij mij kun je een link aanvragen om een proefles thuis te doen. Je ontvangt dan een video met een proefles! Deze link gaat naar een verborgen YouTube kanaal van mij. Stuur mij een mail voor een proefles yoga met in de mail je yoga wensen.  Je ontvangt dan een mail met een video van de yogales die bij jou past.Je kunt kiezen bij de proefles yoga uit: een standaard yogales, schouder en nek yogales, rug yoga, meditatie, chakrales: enz.Klik hier voor informatie Proefles yoga

 

proefles yoga in Deventer en omgeving

 

Proefles yoga in een groep of een priveles

Natuurlijk ben je na je proefles thuis welkom voor een gratis eerste yogales in een groep of een privesyogales

Elke week is er een thema in de yogales waar je in het dagelijks leven veel aan kunt hebben. De thema’s variëren van een rugyogales tot een buikademhalindyogales.

Totale yogabeleving in Deventer

Bij mij kies je voor een totale yogabeleving. Ik ondersteun je met mooie yogaboeken, elke week het yoganieuws, een yogaberry  APP voor op je telefoon, elke week de informatie over de yogales van die week per mail en regelmatig workshops.  Je kunt ook mee met mijn bijscholingen naar Bali of India. Ook bij de andere activiteiten ben je goedkoop of gratis welkom, zoals de maandelijkse meditatie en de wateryoga.

proefles yoga ook wateryoga

Wil jij de yoga nieuwsbrief van Deventer ontvangen? Stuur dan even een mail naar [email protected]

Elke week wordt er een mail verstuurd naar cursisten en belangstellenden met het yoganieuws. In deze mail vind je al de informatie over de yogales van de komende week. Je combineert dan mooi de yoga theorie met een yogales op de yogamat.

Proefles yoga Deventer Twello Epse en Terwolde

Een yoga proefles is gratis. Meer dan 1000 mensen hebben in Deventer en omgeving (Twello ,Terwolde en Epse, Gorssel) al mogen ervaren met een gratis proefleswat yoga  voor hen kan betekenen in het dagelijks leven. Je kiest bij mij voor een totale yogabeleving met  12 yogalessen in de week,  wateryoga in het zwembad De Schaeck in Twello, zwangerschapsyoga, elke week het yoganieuws met informatie over de komende yogales, privé-begeleiding, reizen naar India en Bali, ondersteuning met yogaboeken, workshops en C.D’ s en  als enige in Deventer met een yoga APP voor op je telefoon. Ik geef elke werkdag meerdere yogalessen in Deventer, dus een gemiste les, door je vakantie of door andere redenen, kun je na je vakantie gewoon inhalen.

Wil je vaker dan eens in de week van een yogales genieten? Dat is bij ons mogelijk zonder extra kosten!

De yogalessen zijn vaak op bijzondere plekken in Deventer zoals spirituele ruimten (kerken). In de zomer (juli en augustus) geef ik yogales bij ons in de tuin. Bijna elk jaar reis ik twee keer naar Azië voor inspiratie en om de yoga uit de bron naar Deventer te halen. De vakanties sluiten mooi aan bij het basisonderwijs, dus geen afwijkende vakanties t.o.v. de scholen.

Yoga APP

Download mijn yoga App op je android of apple telefoon en je hebt alle yoga informatie altijd bij de hand. De APP is te vinden onder yoga en Deventer. Ik ben  de enige yogadocent in Deventer en verre omstreken die je ondersteunt met een yoga APP in je yoga beoefening. Gratis download op je android of apple telefoon.

Kijk ook eens bij yoga Voorst, yoga Twello, yoga Epse, yoga Bathmen, yoga Diepenveen. Voeg even het woord Berry tor onder google.

By |2018-11-19T10:58:56+00:00augustus 20th, 2016|Diversen|0 Comments

About the Author:

Mag ik me even voorstellen? Ik ben Berry Steenbruggen, geboren en getogen in 1958 te Deventer. Na mijn schoolopleiding ging ik werken voor een grote computerfabrikant. Een prima job, maar ik was niet gelukkig. Al snel kwam ik erachter dat ik dit niet mijn verdere leven wilde doen. Op dat moment kwam ik in aanraking met yoga. Mijn nieuwsgierigheid werd gewekt en ik ging op les. Hoe meer lessen ik volgde, hoe beter ik me weer voelde. Ik vond verdieping in yoga. Al snel werd yoga niet alleen onderdeel van mijn dagelijks leven, maar ook een manier van leven! Ik werd yogadocent en zo ontstond Yogaberry, waar ik na dertig jaar nog steeds trots op ben. Het geeft mij nog steeds veel voldoening om datgene wat ik zelf van de yoga ontvang aan anderen door te geven. Een mooie toevoeging zijn de bijscholingen die ik tijdens mijn vele Azië-reizen heb gevolgd. Prachtig om yoga uit de bron aan mijn cursisten te kunnen geven.