Recensies

Na dertig jaar en meer dan 15.000 yogalessen te hebben gegeven, vind ik het nog steeds fijn om feedback van mijn cursisten te ontvangen. Ik heb ze altijd goed gelezen en heel erg gewaardeerd. Heel veel dank voor jullie leuke, bijzondere en zelfs ontroerende reacties!

Het is voor mij goed om te lezen hoe jullie de lessen ervaren. Wat waardeer je in mijn lessen of wat juist helemaal niet? Wat zou je graag anders willen wat betreft thema’s, asana’s, stilte, ontspanning, muziek, afwisseling, enz.. Maak kenbaar aan mij wat van je van de lessen vindt, zodat ik er ook iets mee kan doen. Ik sta altijd open voor veranderingen en vernieuwingen in mijn lessen. Ik zou het vervelend vinden wanneer je de lessen niet (meer) prettig zou vinden, terwijl er misschien iets aan gedaan kan worden.

“Kwaliteit in plaats van kwantiteit”. Dit motto heeft vanaf mijn eerste yogalessen hoog in het vaandel gestaan en dat doet het nog steeds. Het is mooi om de kennis en ervaringen die ik heb opgedaan na zoveel jaren nog steeds aan jullie over te dragen. Het beste uit mijzelf te halen voor de yogacursisten, dat is immers waar ik voor ga!

Lees meer..
Graag blijf ik jullie reacties over de yogalessen ontvangen. Degene die de mooiste en meest waardevolle recensie stuurt, ontvangt van mij een yogacadeautje!