Rugklachten, niet goed geld terug!

Rugklachten, nu een behandeling met garantie

Het heeft mij altijd verbaasd dat je bij rugklachten in het reguliere circuit weinig garantie ontvangt. Hoe zou dat komen? Na een week behandeling  heb je toch wel in de gaten of een therapie werkt of niet? Je mag bij deze “niet goed, geld terug” actie zelfs een hulpmiddel, de backmitra gratis een week gebruiken, ook met garantie.

rugklachten yoga

Rugklachtentherapie, waarom garantie?

Bij deze aanpak van rugklachten hoef je niet te betalen omdat uit ervaring is gebleken dat bijna iedereen baat heeft bij deze rugtherapie. Ook vinden wij het onzin dat je moet betalen bij rugpijn terwijl de therapie geen goed resultaat heeft. Wanneer wij denken bij de gratis intake dat je geen baat hebt bij deze therapie dan weet je dat al op tijd, dit voorkomt onnodige betaling.

Rugklachten, hoe worden ze aangepakt?

De afgelopen 30 jaar hebben wij op veel gebieden ervaring opgedaan met de holistische wijze van rugklachten behandelen. We gebruiken hiervoor yoga, rugoefeningen, de backmitra, houdingadviezen, rugontspanning en psychologisch advies. Deze combinatie heeft goede resultaten gegeven, daarom de garantie op deze werkwijze.

rugklachten, docent met 30 jaar ervaring

rugklachten, rugyogadocent met 30 jaar ervaring

Rugklachten aanpakken in onze yogapraktijk of bij u thuis

De rugklachten worden aangepakt door eerst een gratis intake gesprek, daarna bezoek je onze praktijk een keer voor de instructies en om de backmitra in ontvangst te nemen. Werkt de therapie, dan kun je terugkomen of via telefoon of internet adviezen ontvangen. Vaak is een enkele sessie al genoeg.

 

Rugklachtentherapie, wat betaal je wanneer de therapie werkt bij jou

rugklachten en de backmitra

rugklachten en de backmitra

 

Wanneer de therapie aanslaat bij jou, dan betaal je voor de therapie 75 euro. Dit bedrag is inclusief de backmitra, YouTube video’s, adviezen en een eerste consult met instructies. Bij meerdere consulten betaal je 25 euro per consult van een uur.

Waar yoga?

Je kunt op veel plekken terecht voor yoga. Er is yoga Twello, Deventer yoga, yoga Epse, yoga Voorst en yoga Terwolde.

Kijk ook eens bij de lestijden.

Wil jij meer weten over deze bijzondere actie, mail

[email protected]

 

 

 

By |2018-12-20T09:56:31+00:00augustus 27th, 2018|Diversen|0 Comments

About the Author:

Mag ik me even voorstellen? Ik ben Berry Steenbruggen, geboren en getogen in 1958 te Deventer. Na mijn schoolopleiding ging ik werken voor een grote computerfabrikant. Een prima job, maar ik was niet gelukkig. Al snel kwam ik erachter dat ik dit niet mijn verdere leven wilde doen. Op dat moment kwam ik in aanraking met yoga. Mijn nieuwsgierigheid werd gewekt en ik ging op les. Hoe meer lessen ik volgde, hoe beter ik me weer voelde. Ik vond verdieping in yoga. Al snel werd yoga niet alleen onderdeel van mijn dagelijks leven, maar ook een manier van leven! Ik werd yogadocent en zo ontstond Yogaberry, waar ik na dertig jaar nog steeds trots op ben. Het geeft mij nog steeds veel voldoening om datgene wat ik zelf van de yoga ontvang aan anderen door te geven. Een mooie toevoeging zijn de bijscholingen die ik tijdens mijn vele Azië-reizen heb gevolgd. Prachtig om yoga uit de bron aan mijn cursisten te kunnen geven.