Stilte concert en yoga

stilte concert

Stilte concert, bij de yoga gebruiken we de stilte om dichter bij ons zelf te komen.  Omdat we voelen bij een yogaoefening en de oefening navoelen zijn we ons zelf bewust van de stilte.  Ook is de stilte na de uitademing, voordat de inademing begint bijzonder. Klanken zijn ook een mooie manier om naar die stilte toe te gaan. Bij de yoga gebruiken we hiervoor mantra’s.

Stilteconcert, improviseren vanuit stilte

Stilteconcert, even verbinding maken met je zelf op de klanken van het trio NECTAR. De musici improviseren vanuit de innerlijk stilte. Een stilte die in ieder van ons aanwezig is maar waar we niet altijd mee in contact zijn.

Stilte concert Jacqueline van Koolwijk

De muzikale improvisaties zijn, zoals het leven zelf, altijd weer verrassend. De ene keer energiek en beweeglijk, een andere keer verstillend, ruimte gevend en meditatief.

Stilte concert Nicole Schmaloer

NECTAR bestaat uit: Siem Ranoesetiko – percussie, Jacqueline van Koolwijk – elektrische piano, orgel en diverse snaarinstrumenten, Nicole Schmaloer – fluit, altfluit.

 

 

stilte concert Siem Ranoesetiko

Stilteconcert, waar?

De kerk van Epse wordt niet alleen gebruikt voor yogalessen en mooie concerten maar ook is deze kerk, door de goede akoestiek heel geschikt voor deze combinatie van klanken en  zaterdag 9 juni, 14:30 uur tot 15:45 uur Kerkje, Lochemseweg 36, 7214 RK Epse. Informeer ook eens na de andere voorstellingen.

Stilte concert met korting voor yogacursisten

Het is mooi dat NECTAR in dezelfde kerk muziek maakt als waar elke maandag yoga is. Deze plek is een bijzondere stilteplek.  Cursisten van yogadocent Berry Steenbruggen ontvangen een korting op deze middag.

Entree: €12,00 Yogaleerlingen van Berry Steenbruggen betalen €10,00 inclusief 1 consumptie.

Stilte concert en reserveren

Informatie en reserveringen: [email protected] / 0487-511568 / www.vrijeklanken.nl. Je kunt als yoga cursist bij Berry ook even informatie vragen na de yogales. Kijk ook eens op facebook.

Als stilte gaat spreken, klinkt NECTAR

Stilte concert, meer stilte. Regelmatig worden er stiltedagen georganiseerd met yoga , mindfulness en meditatie.  De stiltedagen zijn in het oude klooster Nieuw Sion. Ook kun je stiltedagen op maat laten maken. Wil je meer weten over stilte en stiltedagen?