Stoelyoga Deventer, pure ontspanning

Stoelyoga Deventer, zittend ontspannen

stoelyoga Deventer, voor iedereen is ontspanning toegankelijk

Stoel yoga Deventer, voor iedereen een yogavorm bij yogaberry

Stoelyoga Deventer, bij yoga door Berry Steenbruggen is er voor iedereen een yogavorm. Zo is er wateryoga meditatie yoga, ouderenyoga en chakra yoga. Nu kun je ook genieten van stoelyoga in Deventer. Elke maandagochtend om 10 uur ben je welkom in Thomas Wildey aan de J.P. Thijsseweg voor een stoelyogales. Lukt door welke omstandigheid de “gewone yoga” niet meer dan is de stoelyoga een oplossing. Stoel yoga is er voor jong en oud.

Stoelyoga, wat is dat?

Yoga is bewust worden van het lichaam. Wanneer we bij de “gewone yoga” misschien worden afgeleid door te veel ongemakken in het lichaam, dan is de stoelyoga een uitkomst. We zijn ons elke week bewust van een mooi stoelyoga thema. De ene week  zijn we ons bewust van de ademhaling, dan weer eens van de rug, enz. Kortom het hele lichaam krijgt aandacht bij de stoelyoga in Deventer. Aan het einde van de yogales is er altijd een korte ontspanning. Buiten het thema om gebruiken we elke week in de yogales de schouders, de rug, de benen, de nekspieren en de voeten. Kortom het hele lichaam krijgt een 10.000 km beurt!

 

Stoelyoga Deventer, een bewegen en ontspannen

 

Berry Steenbruggen en stoelyoga Deventer

Berry Steenbruggen of ook wel yogaberry verzorgt al meer dan 25 jaar stoelyoga. Ook in verzorgingshuizen geeft hij stoelyoga, zoals in Villa Molenenk.  Berry geeft verder fulltime yoga in Deventer, Twello, Terwolde en Epse.  Zijn yogalessen zijn een begrip in Deventer vanwege de ontspanning. Ook geeft Berry privélessen op maat.

Stoelyoga

Stoelyoga Deventer, een uurtje ontspannen in huiselijke sfeer

Bij de stoelyoga in Deventer voelen we ons snel thuis, omdat het in een huiselijke sfeer gegeven wordt. Ook drinken we na de yogales nog  gezellig een kop thee samen. De ruimte voor de stoelyoga is gemakkelijk te bereiken, ook met rolstoel of rollator. Kortom u voelt zich snel thuis bij de stoelyoga in Deventer. Stoelyoga Deventer is een yogales op maat omdat er wordt les gegeven in kleine groepen.

 

 

 

By |2018-08-28T09:16:55+00:00augustus 8th, 2018|Diversen|0 Comments

About the Author:

Mag ik me even voorstellen? Ik ben Berry Steenbruggen, geboren en getogen in 1958 te Deventer. Na mijn schoolopleiding ging ik werken voor een grote computerfabrikant. Een prima job, maar ik was niet gelukkig. Al snel kwam ik erachter dat ik dit niet mijn verdere leven wilde doen. Op dat moment kwam ik in aanraking met yoga. Mijn nieuwsgierigheid werd gewekt en ik ging op les. Hoe meer lessen ik volgde, hoe beter ik me weer voelde. Ik vond verdieping in yoga. Al snel werd yoga niet alleen onderdeel van mijn dagelijks leven, maar ook een manier van leven! Ik werd yogadocent en zo ontstond Yogaberry, waar ik na dertig jaar nog steeds trots op ben. Het geeft mij nog steeds veel voldoening om datgene wat ik zelf van de yoga ontvang aan anderen door te geven. Een mooie toevoeging zijn de bijscholingen die ik tijdens mijn vele Azië-reizen heb gevolgd. Prachtig om yoga uit de bron aan mijn cursisten te kunnen geven.