Studenten yoga, voorkom een studenten burn out

Studenten yoga

Studenten Yoga in Deventer en omgeving

Deadline’s, stressen, tentamens en ook nog een baantje bij de studie. Je zit ook nog veel en werkt achter de computer.  Lig je eindelijk in bed,  lig je na te denken over wat er allemaal nog komt en wat je moet doen. Logisch dat je vermoeid wakker de volgende dag. De stress en spanningen zorgen dat je constant minder energie hebt en futloos wordt. Vaak komen er ook nog depressieven gedachten bij. De laatste cijfers liegen er niet om, studenten moeten goed in de gaten houden dat ze niet in een depressie of burn out terecht komen.  Wil jij, student,  meer uit jezelf halen en  meer energie ontvangen? Daardoor beter slapen, effectiever presteren, meer balans in je studentenleven, lees dan verder.

IN EEN STUDENTENLEVEN HOORT STUDENTEN YOGA

Yoga helpt bij studenten om je fysiek, mentaal, emotioneel en bij je sociaal ontwikkeling te ontwikkelen. Voordelen van Yoga te beoefenen zijn:

  • Leren  ontspannen bij stress
  • Betere concentratie bij het leren
  • Anders en beter omgaan met stress en in situaties met stress
  • Creativiteit wordt verhoogd.
  • Beter in en doorslapen
  • Energie verhogend

studenten yoga

Er is ook priveles bij  studentenyoga

Wanneer je yoga wilt ontvangen op tijden dat het jou uitkomt dan is er ook priveles. Samen kijken we dan wat jij nodig hebt om weer in balans te komen. Ook kun je video’s op maat ontvangen om thuis yoga te doen.

Waar studenten yoga?

Je kunt studenten yoga ontvangen bij je thuis maar ook in Deventer.

studenten yoga

studentenyoga

 

Wie is de docent bij de studentenyoga?

Je docent heeft al meer dan 30 jaar studentenyoga ervaring en verzorgt fulltime yoga in Deventer en omgeving.  Berry Steenbruggen maakt graag in een persoonlijk gesprek duidelijk wat jij kunt gebruiken van de yoga om je studentenleven in balans te brengen.

Maak eens een afspraak voor je eerste yoga intake gesprek

[email protected]

 

By |2018-08-14T10:21:40+00:00augustus 14th, 2018|Diversen|0 Comments

About the Author:

Mag ik me even voorstellen? Ik ben Berry Steenbruggen, geboren en getogen in 1958 te Deventer. Na mijn schoolopleiding ging ik werken voor een grote computerfabrikant. Een prima job, maar ik was niet gelukkig. Al snel kwam ik erachter dat ik dit niet mijn verdere leven wilde doen. Op dat moment kwam ik in aanraking met yoga. Mijn nieuwsgierigheid werd gewekt en ik ging op les. Hoe meer lessen ik volgde, hoe beter ik me weer voelde. Ik vond verdieping in yoga. Al snel werd yoga niet alleen onderdeel van mijn dagelijks leven, maar ook een manier van leven! Ik werd yogadocent en zo ontstond Yogaberry, waar ik na dertig jaar nog steeds trots op ben. Het geeft mij nog steeds veel voldoening om datgene wat ik zelf van de yoga ontvang aan anderen door te geven. Een mooie toevoeging zijn de bijscholingen die ik tijdens mijn vele Azië-reizen heb gevolgd. Prachtig om yoga uit de bron aan mijn cursisten te kunnen geven.