Vijfhoek yoga, yoga met een plus

Vijfhoek yoga

Vijfhoek yoga, zijn yogalessen op een mooie plek met veel voordelen. Yoga in een praktijk voor pijnbestrijding, je ontvangt zo mooie tips uit de eerste hand van een ervaren therapeut. De groepen zijn klein, maximaal 8 cursisten, dus extra aandacht en een rustige sfeer. Ook kun je deelnemen aan speciale workshops die gehouden worden in deze praktijk. Je ontvang de nieuwsbrief met gezonde tips.

yoga vijfhoek

Yoga in De Vijfhoek, Deventer

De Vijfhoek is een nieuwe en groene wijk in Deventer. In deze wijk is nog weinig yoga te vinden overdag en in rustige yogaruimtes.  Merel Somer en yogadocent Berry Steenbruggen maken het mogelijk dat je kunt ontspannen op vrijdagochtend van 10.00 tot 11.00 uur met de vijfhoek yoga, dus je gaat ontspannen het weekend in. Aan de Leonard Springerlaan 117 ben je elke vrijdag welkom voor De Vijfhoekyoga, vanaf september. Je kunt al eerder genieten van een gratis proefles.

Vijfhoekyoga informatie

In principe beginnen we met de vijfhoek yoga in september 2019, maar wanneer er interesse is voor yogalessen in juni of juli, beginnen we al eerder. Het Vijfhoek Yoga abonnement kost 40 euro in de maand en daarbij ontvang je veel extra’s zoals yoga in kleine groepen, yoga door een docent met meer dan 30 jaar leservaring, adviezen vanuit de Chinese gezondheidszorg en kortingen op workshops.  Ook ontvang je regelmatig podcasts. In het gezondheidscentrum zijn regelmatig lezingen in het kader van gezondheid. De Vijfhoek yoga is aan de Leonard Springerlaan 117 in Deventer.

vijfhoek yoga

Vijfhoekyoga door Berry Steenbruggen

Mijn halve leven staat nu al in het teken van yoga. Ik voel mij bevoorrecht dat ik mij fulltime heb kunnen focussen op YOGA. De eerste 25 jaar van mijn leven heb ik ook mogen beleven hoe de stress bezit nam van mijn lijf. Als inkoper bij een computerindustrie kreeg ik last van hyperventilatie. Door yoga is mijn leven totaal veranderd. De yoga probeer ik daarom zoveel mogelijk te delen met mensen om mijn heen. Iedereen is altijd welkom bij de yogaworkshops, de wateryoga en de reizen naar India en Bali. Ik ben al 30 jaar gelukkig getrouwd met de yoga. Momenteel verzorg ik yogalessen aan veel verschillende doelgroepen zoals: ouderen yoga, safehouseyoga, priveyogalessen, wateryoga en sportschoolyoga. Ik verheug mij erop om met De Vijfhoek yoga je ontspannen het weekend in te laten gaan.

Voor meer informatie kun je bellen 0618735591 of mailen [email protected]

Door |april 30th, 2019|Diversen|0 Reacties

Over de auteur:

Mijn naam is Berry Steenbergen, geboren en getogen in 1958 te Deventer. Mijn carrière begon bij een grote computerfabrikant. Hoewel het werk daar prima was, ontdekte ik dat ik er niet gelukkig van werd. De keuze was dan ook om een andere weg in te slaan. De weg van yoga. Ik kreeg door die stress last van lichamelijke klachten zoals hyperventilatie en zocht naar oefeningen om me te kunnen ontspannen. Ik kwam in contact met de yogawereld en ontdekte dat deze wereld meer inhield dan alleen maar bewegen. Ik begon met het volgen van yogalessen en ontdekte dat hoe meer ik volgde, hoe beter ik me ging voelen. Ik vond verdieping in yoga en langzaam werd het niet alleen een onderdeel van mijn dagelijks leven, maar ook een manier van leven. Mijn nieuwe carrière als yogadocent is zo begonnen en na dertig jaar ben ik daar nog steeds trots op. Het geeft mij veel voldoening om mijn lessen en de energie die ik krijg van yoga door te geven aan anderen. Als ik zie hoe mijn cursisten enigszins gespannen in mijn les komen en tijdens de oefeningen ontspannen, word ik warm van binnen. Ik vind het prachtig om te zien wat mijn lessen kunnen bijdragen aan het leven van anderen. Inmiddels geef ik twaalf keer per week les op diverse locaties in en rondom Deventer.