Yoga Vijfhoek, yoga met een plus

Vijfhoek yoga

Vijfhoek yoga, zijn yogalessen op een mooie plek met veel voordelen. Yoga in een praktijk voor pijnbestrijding, je ontvangt zo mooie tips uit de eerste hand van een ervaren therapeut. De groepen zijn klein, maximaal 8 cursisten, dus extra aandacht en een rustige sfeer. Ook kun je deelnemen aan speciale workshops die gehouden worden in deze praktijk. Je ontvang de nieuwsbrief met gezonde tips.

Yoga in De Vijfhoek, Deventer

De Vijfhoek is een nieuwe en groene wijk in Deventer. In deze wijk is nog weinig yoga te vinden overdag en in rustige yogaruimtes.  Merel Somer en yogadocent Berry Steenbruggen maken het mogelijk dat je kunt ontspannen op vrijdagochtend van 10.00 tot 11.00 uur, dus je gaat ontspannen het weekend in. Aan de Leonard Springerlaan 117 ben je elke vrijdag welkom voor De Vijfhoek yoga, vanaf september. Je kunt al eerder genieten van een gratis proefles.

Vijfhoek yoga informatie

In principe beginnen we met de yogalessen in september, maar wanneer er interesse is voor yogalessen in juni of juli, beginnen we al eerder. Het Vijfhoek Yoga abonnement kost 40 euro in de maand en daarbij ontvang je veel extra’s zoals yoga in kleine groepen, yoga door een docent met meer dan 30 jaar leservaring, adviezen vanuit de Chinese gezondheidszorg en kortingen op workshops.  Ook ontvang je regelmatig podcasts. In het gezondheidscentrum zijn regelmatig lezingen in het kader van gezondheid. De Vijfhoek yoga is aan de Leonard Springerlaan 117 in Deventer.

vijfhoek yoga

Vijfhoekyoga door Berry Steenbruggen

Mijn halve leven staat nu al in het teken van yoga. Ik voel mij bevoorrecht dat ik mij fulltime heb kunnen focussen op YOGA. De eerste 25 jaar van mijn leven heb ik ook mogen beleven hoe de stress bezit nam van mijn lijf. Als inkoper bij een computerindustrie kreeg ik last van hyperventilatie. Door yoga is mijn leven totaal veranderd. De yoga probeer ik daarom zoveel mogelijk te delen met mensen om mijn heen. Iedereen is altijd welkom bij de yogaworkshops, de wateryoga en de reizen naar India en Bali. Ik ben al 30 jaar gelukkig getrouwd met de yoga. Momenteel verzorg ik yogalessen aan veel verschillende doelgroepen zoals: ouderen yoga, safehouseyoga, priveyogalessen, wateryoga en sportschoolyoga. Ik verheug mij erop om met De Vijfhoek yoga je ontspannen het weekend in te laten gaan.

Voor meer informatie kun je bellen 0618735591 of mailen [email protected]

By |2019-08-31T15:55:17+02:00april 30th, 2019|Diversen|0 Comments

About the Author:

Mag ik me even voorstellen? Ik ben Berry Steenbruggen, geboren en getogen in 1958 te Deventer. Na mijn schoolopleiding ging ik werken voor een grote computerfabrikant. Een prima job, maar ik was niet gelukkig. Al snel kwam ik erachter dat ik dit niet mijn verdere leven wilde doen. Op dat moment kwam ik in aanraking met yoga. Mijn nieuwsgierigheid werd gewekt en ik ging op les. Hoe meer lessen ik volgde, hoe beter ik me weer voelde. Ik vond verdieping in yoga. Al snel werd yoga niet alleen onderdeel van mijn dagelijks leven, maar ook een manier van leven! Ik werd yogadocent en zo ontstond Yogaberry, waar ik na dertig jaar nog steeds trots op ben. Het geeft mij nog steeds veel voldoening om datgene wat ik zelf van de yoga ontvang aan anderen door te geven. Een mooie toevoeging zijn de bijscholingen die ik tijdens mijn vele Azië-reizen heb gevolgd. Prachtig om yoga uit de bron aan mijn cursisten te kunnen geven.