Yoga aanbieding voor Deventer Twello en Gorssel Epse, gratis yogaboeken en kans op voorstelling Paul van Vliet

Yoga aanbieding, deze speciale yoga aanbieding geeft jou veel extra’s. Trakteer jezelf in het yogaseizoen 2020 op goede, goedkope en ontspannende yoga. Ontvang ook nog extra twee boeken die jou ondersteunen in je ontspanning. Ook maak je kans op een gratis voorstelling van Paul van Vliet.

Ontvang het gratis mindfulnessboek bij deze yoga aanbieding

Print deze pagina dus uit en neem de print mee naar je eerste yogales. Wanneer je minimaal drie maanden op yoga blijft ontvang je gratis het mooie mindfulnessboek samen met nog een yogaboek.

yoga aanbieding

Ik verzorg al meer dan 30 jaar yogalessen in  Deventer.

Meer dan 1.000 mensen hebben in Deventer en omgeving al mogen ervaren wat yoga voor hen kan betekenen in het dagelijks leven. Je kiest bij mij voor een totale yogabeleving met  twaalf yogalessen in de week.  Wateryoga in het zwembad De Schaeck in Twello en in De Scheg.  Zwangerschapsyoga door Ellen Dijkstra en mij.  Elke week ontvang je het yoganieuws met informatie over de komende yogales.  Er is ondersteuning met yogaboeken. Regelmatig zijn er workshops voor een speciale prijs.  Ik geef elke werkdag meerdere yogalessen in Deventer en omgeving, dus inhalen van een gemiste les is geen probleem! Gemiste lessen door je vakantie of om andere redenen worden vergoed, je kunt na je vakantie dan twee keer in de week komen. Regelmatig is er een mooie yoga aanbieding.

YOGA OP BIJZONDERE PLEKKEN

Yogalessen zijn dus vaak op bijzondere plekken in Deventer zoals spirituele ruimten (kerken). In de zomer (juli en augustus) geef ik yogales buiten op een landgoed en in een hele mooie tuin in Deventer.  Yoga Twello is  achter de kerk in gebouw Irene. In Epse is er yoga in de kerk van Epse. De yogaruimte bij De Schalm in Deventer is ook een mooie stille ruimte.

yoga aanbieding 2020

 

Ontvang ook nog een gratis yogaboek bij de yoga aanbieding

yoga 2019 aanbieding

Print deze yogaaanbieding pagina dus uit en neem de print mee naar je eerste yogales. Deze yoga aanbieding geldt in de maand september 2020. Wanneer je minimaal drie maanden op yoga blijft ontvang je gratis het mooie yogaboek en het mindfulnessboek.

Contact voor de yoga aanbieding: Berry Steenbruggen, J.v.d.Vondellaan 70, 7412MS Deventer, tel. 0618735591 email [email protected]