Yoga 2020 aanbieding voor Deventer Twello en Gorssel Epse, gratis yogaboek en mindfulnessboek

Yoga 2020, deze speciale yoga aanbieding en jouw goede voornemens voor 2019 komen misschien wel mooi samen. Trakteer jezelf in 2020 op goede, goedkope en ontspannende yoga. Ook nog extra 2 boeken gratis die jou ondersteunen in je ontspanning.

Ontvang het gratis mindfulnessboek bij yoga2019 aanbieding

Print deze pagina dus uit en neem de print mee naar je eerste yogales. Wanneer je minimaal drie maanden op yogales blijft ontvang je gratis het mooie mindfulnessboek samen met nog een yogaboek.

yoga 2019 aanbieding

Ik verzorg al meer dan 30 jaar yogalessen in  Deventer.

Meer dan 1000 mensen hebben in Deventer en omgeving al mogen ervaren wat yoga  voor hen kan betekenen. Je kiest bij mij voor een totale yogabeleving met  twaalf yogalessen in de week.  Wateryoga in het zwembad De Schaeck in Twello en in De Scheg.  Zwangerschapsyoga door Ellen Dijkstra en mij.  Elke week ontvang je het yoganieuws met deze yoga 2020 aanbieding met informatie over de komende yogales.  Er is ondersteuning met yogaboeken. Regelmatig zijn er workshops voor een speciale prijs.  Ik geef elke werkdag meerdere yogalessen in Deventer en omgeving, dus inhalen van een gemiste les is geen probleem! Gemiste lessen door je vakantie of om andere redenen worden vergoed. Je kunt na je vakantie dan twee keer in de week komen op een yogales.

YOGA 2020 OP BIJZONDERE PLEKKEN

Yogalessen zijn dus vaak op bijzondere plekken in Deventer zoals spirituele ruimten (kerken). In de zomer (juli en augustus) geef ik yogales op een landgoed.  De yogalessen zijn in Twello achter de kerk in gebouw Irene. In Epse is er yoga in de kerk van Epse. De yogaruimte bij De Schalm in Deventer is ook een mooie stille ruimte.

yoga 2020

 

Ontvang ook nog een gratis yogaboek bij de yoga 2019 aanbieding

yoga 2019 aanbieding, MET GRATIS YOGABOEK

yoga 2020 aanbieding, Met gratis yogaboeken

Print deze pagina dus uit en neem de print mee naar je eerste yogales. Deze yoga 2020 aanbieding geldt in de maanden januari en februari 2020. Wanneer je minimaal drie maanden op yoga blijft ontvang je gratis het mooie yogaboek en het mindfulnessboek.

Bovenstaande boeken kun je ook bij mij kopen.

Contact: Berry Steenbruggen, J.v.d.Vondellaan 70, 7412MS Deventer, tel. 0618735591 email [email protected]