Yoga 360 graden foto, waarom?

In de afgelopen 30 jaar yoga had ik altijd mooie yoga foto’s. Irene Gerritsen heeft mij veel mooie foto’s gegeven, zelfs op Bali hebben we samen mooie foto shoots gemaakt. Maar yoga is een beleving en je zag altijd maar een klein deel. Nu met de yoga 360 graden fotografie is de yoga beleving nog intenser.

Yoga 360 graden foto, waar?

Regelmatig reis ik naar India, de yoga roots, dit jaar (2019) naar het mooie Ellora. De grotten zijn daar zo mooi, vooral de Hindoeistische grotten. Nu is het mogelijk om de yogahoudingen te zien samen met de sfeer, rondom, in deze spirituele grotten.

360 graden foto, in mijn kamer

 

Yoga 360 graden foto met veel ruimte en Deventer

 

Klik op het hokje links in de foto!

 

360 graden foto en meditatie

 

De theta+ app

De afgelopen dagen ben ik aan het experimenteren met de theta + app. Met deze app kun je gemaakte foto’s veranderen.

yoga 360 graden foto

yoga 360 graden foto

Statief

De afgelopen week ben ik bezig geweest om het statief onzichtbaar te maken. De camera is zo goed dat ook het statief zichtbaar is. Later meer hierover.