Yoga aanbieding in Deventer

Yoga aanbieding in Deventer en omgeving!

Yoga aanbieding in Deventer, na deze  hete zomer heb jij misschien ook goede behoefte om regelmatig te ontspannen en tijd  voor jezelf te nemen. We leven in een maatschappij waar hoge eisen aan ons gesteld worden en waar we ook nog veel prikkels ontvangen. Door die prikkels en hoge eisen worden we wel eens zenuwachtig  of geprikkeld. Dat uit zich dan wel eens in  slecht slapen, niet meer geconcentreerd zijn, prikkelbaar, enz..

Yoga aanbieding in Deventer

Yoga aanbieding, het wakker maken zit bij de prijs in

Yoga aanbieding in Deventer met extra gratis yogauurtje

Een uur yoga in de week  zorgt er vaak al voor dat je genoeg kunt ontspannen en er een poosje tegen kunt. Bij mij is het zelfs mogelijk om gratis een tweede keer in de week te komen voor een yogaontspanning. Iedere week is er een yogathema bij de les die er voor zorgt dat je weer ontspannen en weer opgefrist naar huis gaat. Voor de yogales ontvang je gratis per mail informatie over de yogales van die week. Je eerste proefles  yoga is natuurlijk ook gratis. In de afgelopen 25 jaar heb ik mij gespecialiseerd in het “tenenlezen”. Je ontvangt bij inschrijving een gratis tenenleessessie met yogatips die speciaal voor jou zijn.

Yoga aanbieding, incl. chakracursus

In een yogaseizoen is er altijd een complete  yoga chakra cursus In de maanden oktober, november en half december gaan we door vijf chakra’s. Zijn de chakra’s nieuw voor je, dan ontvang je voor de les per mail alle chakrainformatie. Elk chakra ontvangt behandelen we in twee yogalessen.

Yoga aanbieding in Deventer

Yoga aanbieding in Deventer en omgeving

Yoga aanbieding, je mist geen enkele yogales

Omdat er op verschillende plaatsen in en om Deventer yogales wordt gegeven hoef je geen enkele yogales te missen. De hele week verzorg ik dezelfde yogales en er zijn 12 yogalessen in de week. Omdat er op bijzondere plekken yogales wordt gegeven is het ook leuk om eens yoga te ontvangen op een andere plek, zoals in een kerk. Spreekt een yogales of themaje heel erg aan, dan kun je zelfs gratis een tweede keer komen op een yogales, in dezelfde week. Er wordt yoga gegeven in Deventer, Terwolde, Epse en Twello. Kijk eens bij yoga Twello.

Yoga aanbieding, maak  er gebruik van?

Print dit yogablog uit en neem het mee naar de eerste gratis proefles. Bij de tweede yogales ontvang je een gratis yogaboek (energie in balans) en maken we een afspraak voor je gratis privéles en het tenenlezen. Yogainformatie voor jou op maat is natuurlijk ook mogelijk. Kies je liever voor een gratis wateryogales in zwembad De Schaeck, dan kan dat natuurlijk ook.

Waar yoga?

Je kunt op veel plekken terecht voor yoga. Er is yoga Twello, Deventer yoga, yoga Epse, yoga Voorst en yoga Terwolde.

Kijk ook eens bij de lestijden.

 

By |2018-12-20T10:00:04+00:00augustus 20th, 2018|Diversen|0 Comments

About the Author:

Mag ik me even voorstellen? Ik ben Berry Steenbruggen, geboren en getogen in 1958 te Deventer. Na mijn schoolopleiding ging ik werken voor een grote computerfabrikant. Een prima job, maar ik was niet gelukkig. Al snel kwam ik erachter dat ik dit niet mijn verdere leven wilde doen. Op dat moment kwam ik in aanraking met yoga. Mijn nieuwsgierigheid werd gewekt en ik ging op les. Hoe meer lessen ik volgde, hoe beter ik me weer voelde. Ik vond verdieping in yoga. Al snel werd yoga niet alleen onderdeel van mijn dagelijks leven, maar ook een manier van leven! Ik werd yogadocent en zo ontstond Yogaberry, waar ik na dertig jaar nog steeds trots op ben. Het geeft mij nog steeds veel voldoening om datgene wat ik zelf van de yoga ontvang aan anderen door te geven. Een mooie toevoeging zijn de bijscholingen die ik tijdens mijn vele Azië-reizen heb gevolgd. Prachtig om yoga uit de bron aan mijn cursisten te kunnen geven.