Yoga aanbieding Twello

Yoga aanbieding Twello door Berry Steenbruggen, al 30 jaar kwaliteitsyoga

Yoga aanbieding Twello, ook yogales in Terwolde Voorst. In gebouw Irene in Twello is er elke dinsdagavond yogales om 19.45 uur en om 21.00 uur. Het laatste uur is uitermate geschikt om na de yogales lekker te slapen.

Yoga aanbieding Twello, welkom in mijn wereld van ontspanning

Yoga aanbieding Twello, ook gratis proefles

 

Yoga in Twello, ontspannende yoga voor het slapen gaan

Anbieding Twello dooryogadocent Berry Steenbruggen

Yoga aanbieding Twello, door yogaberry

Elke dinsdag dus yogales in Twello om 19.45 uur en om 21.00 uur yogales  in gebouw Irene, achter de kerk in Twello. Het laatste uur van 21.00 uur is heel geschikt wanneer je na de yogales lekker wilt genieten van je nachtrust.

Ook is er iedere dinsdag om 11.30 uur wateryoga in het zwembad De Schaeck in Twello. De wateryoga en de Hatha yoga zijn mooi te combineren voor een ontspannende week.

Yogales Twello, een yogales is makkelijk in de halen in Voorst

Wanneer je dus een keertje niet kunt bij  yoga Twello dan is de yogales in te halen op 11 andere tijden in de week.  Op De Worp in Deventer is het mogelijk op de woensdagavond om 19.00 of om 20.15 uur een yogales in te halen, zie lestijden. Ook in Epse, in een kerk, zijn de yogalessen op maandag om 18.30 uur of om 19.45 uur.

Yogales in Twello door yogaberry

yogales Twello door yogaberry

Yogales in Twello, ademen, voelen, bewegen en ontspannen

Je kunt bij een yogales in Twello veel voelen en navoelen in de yoga. Je wordt je steeds bewuster van je lichaam en adem. In de yogales voelen we een aantal  yogaoefeningen, ze worden asana’s genoemd. Deze yogaasana’s zorgen voor een strekking van de spieren. Ook helpen de yogaoefeningen het zenuwstelsel in balans te brengen.  De bloedcirculatie wordt verbeterd. Spanningen lossen op. Er worden dynamische maar ook statische houdingen gedaan in een yogales. De adem bewust voelen is hierbij belangrijk in een yogales. Bij een diepe inademing wordt je lichaam voorzien van optimale zuurstof en bij een uitademing worden afvalstoffen losgelaten.

Yogales Twello is uitermate geschikt om beter te slapen.

Omdat er dus ook een yogales is om 21.00 uur. Na de yogales kun je na de yogaontspanning meteen goed gaan slapen. Tijdens een yogales wordt er veel gewerkt met de ademhaling. Concentratie, meditatie, visualisaties en diverse ontspanningstechnieken zorgen er voor dat een yogales een goed gevoel geeft na de les. Oefeningen worden zo uitgevoerd, dat alle bewegingen van de wervelkolom aan bod komen. Voor- en achteroverbuigingen, zijwaartse buigingen en ook torsies draaiingen van de rug. Yogaoefeningen hebben zo hun eigen naam.  De namen zijn in het Sanskriet.  Een belangrijk onderdeel in een yogales zijn de evenwichtsoefeningen. Een yogales eindigt met een ontspanningsoefening, de spieren worden heel bewust aangespannen en ontspannen maar ook maken we gebruik van mantra’s.. Na afloop van een yogales voel je je meer verbonden met je lichaam.
Yoga aanbieding Twello, ontvang veel yogaextratjes

Yoga aanbieding Twello, welkom bij de pure ontspanning

Voorbereiding op je yogales in Twello

Bij de yogales in Twello heb je niet veel nodig. Ruimzittende kleding zoals joggingpak een T-shirt,  legging of een turnpak zijn uitstekend. Schoenen kun je dus uit doen bij een yogales. Beter zijn sokken of blote voeten. Je hoeft niet een yogamat mee te nemen, deze zijn aanwezig in de zaal.  Je kunt wel een badhanddoek meenemen om op de yogamat te leggen, dit is wel handig. Een gratis  proefles bijwonen is altijd mogelijk. De deelnemers zijn zeer gevarieerd, zowel man als vrouw en alle leeftijden genieten van de yoga en de ontspanning. De yogalessen in Twello en Terwolde zijn kleine groepen. Indien je iets niet kunt, is dat helemaal geen probleem.

Kijk ook eens op Twello yoga.

Neem eens een proef yogales yoga in Twello  en mail [email protected]

Je Ontvangt een gratis yogales in Twello. Kijk onder Deventer yoga, yoga Twello, yoga Voorst, yoga Bathmen, yoga Diepenveen, yoga Olst en voeg het woord Berry toe onder google.

Yoga aanbieding Twello, gratis een yogaboek

Print deze pagina uit en ontvang een gratis yogaboek.

 

 

By |2018-12-31T20:55:09+00:00december 22nd, 2018|Diversen|0 Comments

About the Author:

Mag ik me even voorstellen? Ik ben Berry Steenbruggen, geboren en getogen in 1958 te Deventer. Na mijn schoolopleiding ging ik werken voor een grote computerfabrikant. Een prima job, maar ik was niet gelukkig. Al snel kwam ik erachter dat ik dit niet mijn verdere leven wilde doen. Op dat moment kwam ik in aanraking met yoga. Mijn nieuwsgierigheid werd gewekt en ik ging op les. Hoe meer lessen ik volgde, hoe beter ik me weer voelde. Ik vond verdieping in yoga. Al snel werd yoga niet alleen onderdeel van mijn dagelijks leven, maar ook een manier van leven! Ik werd yogadocent en zo ontstond Yogaberry, waar ik na dertig jaar nog steeds trots op ben. Het geeft mij nog steeds veel voldoening om datgene wat ik zelf van de yoga ontvang aan anderen door te geven. Een mooie toevoeging zijn de bijscholingen die ik tijdens mijn vele Azië-reizen heb gevolgd. Prachtig om yoga uit de bron aan mijn cursisten te kunnen geven.