Yoga in Deventer Epse Terwolde Twello

Yoga in Deventer Epse Terwolde Twello, gemakkelijk een yogales inhalen

Zo’n dikke dertig jaar geleden begon ik met lesgeven in Deventer. Later kwamen er steden bij als Klarenbeek, Gorssel, Olst en Wijhe. Maar ik zag dat de maatschappij  veranderde, veel mensen in ploegendiensten willen nu een yogales gemakkelijk inhalen. Ook zijn er steeds meer yogacursisten die twee keer in de week les willen. Dus ging ik mij meer concentreren op Deventer en omgeving. Elke week heb ik een yoga thema, van loslaten, buikademhaling, rugoefeningen tot de chakra’s. Een thema wordt de hele week in alle 14 yogalessen gegeven.  Dit yoga concept slaat aan in Deventer en omgeving. Cursisten waarderen het dat ze twee of drie keer in de week kunnen komen voor yoga. Verdieping in de yoga is mogelijk door gratis een tweede keer te komen in de week.

Yoga in Deventer Epse Terwolde Twello, yoga op mooie locaties

De afgelopen jaren is het gelukt om op mooie spirituele plekken  Yoga in een kerk is mogelijk. Epse is daar een mooi voorbeeld van. Ook in Twello is er yoga achter de kerk in gebouw Irene.  Yoga op een plek met een rustige fijne sfeer is belangrijk, anders kun je beter naar een sportschool gaan. De stilte bij deze plekken brengt je dichter bij je zelf en dat is de kern van yoga.

Yoga in Deventer Epse Terwolde Twello

De kerk in Epse, ook daar yogales

 

Yoga in Deventer Epse Terwolde Twello, yoga door een ervaren yogadocent met 30 jaar leservaring

De afgelopen dertig jaar heb ik mij alleen maar geconcentreerd op het lesgeven. De verdieping van de yoga haalde ik uit landen als India, Cambodja, Laos, Nepal, Bali en Vietnam. De wijsheid van mijn goeroes Krishanamurti,  en Ratus Bagus gaven een mooie aanvulling op mijn yogavisie.

Yoga in Deventer Epse Terwolde Twello

yogaberry

Yoga in Deventer Epse Terwolde Twello, met mooie yogathema’s die in je dagelijks leven te gebruiken zijn

Elke week gebruik ik een thema bij de yogales. Deze yogathema’s kun jein het dagelijks leven  gebruiken, zoals: loslaten, aarden, evenwicht enz. De chakra psychologie heeft mijn interesse nog steeds, dus vaak is het een chakra yogales.

Yoga in Deventer Epse Terwolde Twello

Het thema loslaten bij de yoga

Yoga in Deventer Epse Terwolde Twello voor meer dan alleen maar Hatha Yoga

Na 20 jaar lesgeven in yoga kreeg ik ook interesse in tenenlezen, wateryoga, yoga nidra, voetmassage, meditatie en veel meer. Dit deel ik graag tijdens de yogales of daar buiten. Ook is er yoga buiten in de zomer in perenboomgaarden of in het mooie worpplantsoen

Yoga in Deventer Epse Terwolde Twello en ook nog mee naar Bali

Met yogaberry naar Bali

Yoga in Deventer Epse Terwolde Twello voor verdieping in je yogaleven

In de yogalessen gebruiken we niet alleen de yoga asana’s maar ook mudra’s, mantra’s en de chakra psychologie. Op de donderdag is er ook een meditatie yogales. Buiten de yogales om kun je mee naar de levenstuinen, de 5.000 Boeddha’s in Deventer, naar Bali of India, maar ook naar stiltedagen bij Nieuw Sion.

Ontvang een gratis yoga en ontspanningsles. Kijk onder Deventer yoga, yoga Twello, yoga Voorst, yoga Bathmen, yoga Diepenveen, yoga Olst, yoga Terwolde en voeg het woord Berry toe onder google.