Yoga in Deventer Epse Terwolde Twello

Yoga in Deventer Epse Terwolde Twello

Kijk eens op Yoga in DeventerEpseTerwoldeTwello waar jij jezelf op een gratis proefles yoga trakteert!

Yoga in Deventer Epse Terwolde Twello

Maandag
Epse Kerk 18.20 en 19.35 uur.

Dinsdag
Twello Zwembad De Schaeck 11.30 uur
Borgele De Schalm 18.00 uur
Twello Gebouw Irene 19.45 en 21.00 uur

Woensdag
Terwolde Dorpshuis 13.15 uur
De Worp ’t Hovenhuus 19.00 en 20.15 uur

Donderdag
Borgele De Schalm 18.45 en 20.00 uur

Vrijdag
Borgele De Schalm 13.00 en 14.00 uur

Plus yoga 14.30 – 15.30 uur

Bij mij is een gemiste yogales geen gemiste kans, Yoga in Deventer Epse Terwolde Twello.

Recensies

Na dertig jaar en meer dan 15.000 yogalessen te hebben gegeven, vind ik het nog steeds fijn om feedback van mijn cursisten te ontvangen. Ik heb ze altijd goed gelezen en heel erg gewaardeerd. Heel veel dank voor jullie leuke, bijzondere en zelfs ontroerende reacties!

Recensie uit Twello

 1. Angela NIkkels 8 februari 2017 at 20:45 – Edit – Reply

  Ik zeg altijd alles gebeurd met een reden. Zo heb ik Berry leren kennen in het zwembad. Mijn moeder, een vriendin van m’n moeder en ik gingen altijd woensdag zwemmen, maar om een bepaalde reden konden we niet en gingen we dinsdag. We kwamen in het bad en Berry vertelde ons dat er wateryoga bezig was en of we mee wilden doen. Wat heerlijk! Ook denkt hij met je mee en helpt hij je graag. Zo ben ik begonnen met de yoga in Twello in het Irene gebouw dinsdag, heerlijke ontspanning, een klein rustig groepje echt zo fijn! Ook heb ik sinds vandaag de backmitra en heb ik vanochtend uitleg gekregen en alvast een oefening gedaan. Mijn schouders en nek voelen nu al een stuk beter! Ik heb nog zoveel te leren en ik wil ook nog zoveel dingen doen die Berry allemaal doet. Echt ik wou dat ik je eerder had leren kennen, maar ik zeg maar zo beter laat dan nooit. Bedankt Berry!

  Yoga in Deventer Epse Terwolde Twello

 2. annelies 24 januari 2017 at 23:45 – Edit – Reply

  beste berry,

  ik vind jouw yogalessen inspirerend en rustgevend. maar helaas kan ik er niet bij zijn.

  groetjes uit malaga

 3. Hanny 29 november 2016 at 20:53 – Edit – Reply

  Ik zit ongeveer 4 jaar op yoga bij Berry. Van begin af aan was de yoga erg prettig, vooral omdat je niet hoeft te presteren. Je mag de oefeningen doen op eigen niveau. Het is juist prima dat je je eigen grenzen in de gaten houdt. Elke week kijk ik weer uit naar de yoga. De oefeningen zijn fijn, de sfeer is prettig en vooral het laatste kwartiertje van de les –de ontspanning- is superfijn. Ik ben elke week weer blij dat ik naar yoga mag!!

  • Yoga in Deventer Epse Terwolde Twello

 4. Anke Nieuwenhuis 26 november 2016 at 21:29 – Edit – Reply

  Eindelijk een yogadocent gevonden die meer te bieden heeft dan een uur gymnastiek op een matje!
  Dit zijn lessen die je inspiratie en inzicht geven en je helpen te ontdekken wie je werkelijk bent.
  Berry laat je door middel van yoga een ontdekkingsreis naar binnen maken, die je met beide benen op de grond zet.
  Elke les begint met een toelichting of een persoonlijk verhaal op het thema van de les, gevolgd door oefeningen die niet prestatiegericht zijn, op je eigen manier en in je eigen tempo gedaan kunnen worden zonder goed of fout te zijn.
  Iedere les wordt afgesloten met een eindontspanning, de ene keer met een mooie mantra, de andere keer met een visualisatie, maar telkens weer heerlijk om mee te eindigen en weer uit te kijken naar de volgende les!

 5. Gerda Groenen 26 november 2016 at 20:01 – Edit – Reply

  Hoi Berry,
  Een keer in de week yoga is voor mij pure ontspanning, even een uurtje met mijzelf bezig zijn.
  Door mij drukke baan kom ik daar de rest van de week niet aan toe.
  Daarom mis ik het als ik,door mijn werk, het een week moet overslaan.
  Ik ben blij dat er tijdens de zomer sluiting tuin yoga door jou wordt gegeven.
  Heerlijk yoga in de buitenlucht met de geluiden van de natuur.
  Groetjes Gerda

  Yoga in Deventer Epse Terwolde Twello

 6. Yvonne Veldkamp-Duursma 23 november 2016 at 10:03 – Edit – Reply

  Ga al bijna 15 jaar na de Yoga van Berry.
  Hij praat heel veel,maar dat is omdat jij dan niet in je hoofd komt en die leeg blijft.
  Ga elke donderdag met veel plezier erheen en kom altijd helemaal ontspannen weer thuis.
  Nu ga ik deze zomer naar Amerika en ga de yoga erg missen en mijn mede cursisten.
  Liefs Yvonne

  Yoga in Deventer Epse Terwolde Twello

 7. marcel 22 november 2016 at 18:08 – Edit – Reply

  Berry geeft yogales op een manier die iedereen kan volgen. Geen gymnastiek maar ontspanning. In het begin van de les ook altijd een praatje over zijn persoonlijke ervaringen mbt het thema van de yogaweek.
  Heel praktisch is dat als je een keer niet kan, je dan op een willekeurige andere dag in de week de les kan inhalen.
  Ooit van wateryoga gehoord? Elke week wateryoga in zwembad de Schaeck in Twello.
  Dank je wel Berry.

  Yoga in Deventer Epse Terwolde Twello

 8. Freda 22 november 2016 at 10:01 – Edit – Reply

  Ik ga al ruim 20 jaar naar de yogalessen bij Berry Steenbruggen. Een vast rustpunt in de week. De laatste 10 jaar ga ik naar het kerkje in Epse. Geweldig! Lessen van Berry bieden voor elk wat wils. Berry geeft yogalessen op zijn eigen manier en die past bij mij. Wat ik niet gebruik, hoor ik wel maar laat ik afglijden. Wat voor mij overblijft is een heerlijke les waar ik een uur met mijn lijf bezig ben. En waarin mijn gedachten tot rust komen. Voor de rest van de week “suddert dit dan door”….. soms herhaal ik oefeningen. Zo blijft er een serie van oefeningen over die bij mij passen en die ik regelmatig thuis doe.

  Ook verzorg ik yoga bij de ladies night

Door |januari 16th, 2018|Diversen|0 Reacties

Over de auteur:

Mijn naam is Berry Steenbergen, geboren en getogen in 1958 te Deventer. Mijn carrière begon bij een grote computerfabrikant. Hoewel het werk daar prima was, ontdekte ik dat ik er niet gelukkig van werd. De keuze was dan ook om een andere weg in te slaan. De weg van yoga. Ik kreeg door die stress last van lichamelijke klachten zoals hyperventilatie en zocht naar oefeningen om me te kunnen ontspannen. Ik kwam in contact met de yogawereld en ontdekte dat deze wereld meer inhield dan alleen maar bewegen. Ik begon met het volgen van yogalessen en ontdekte dat hoe meer ik volgde, hoe beter ik me ging voelen. Ik vond verdieping in yoga en langzaam werd het niet alleen een onderdeel van mijn dagelijks leven, maar ook een manier van leven. Mijn nieuwe carrière als yogadocent is zo begonnen en na dertig jaar ben ik daar nog steeds trots op. Het geeft mij veel voldoening om mijn lessen en de energie die ik krijg van yoga door te geven aan anderen. Als ik zie hoe mijn cursisten enigszins gespannen in mijn les komen en tijdens de oefeningen ontspannen, word ik warm van binnen. Ik vind het prachtig om te zien wat mijn lessen kunnen bijdragen aan het leven van anderen. Inmiddels geef ik twaalf keer per week les op diverse locaties in en rondom Deventer.