Yoga Deventer Twello Epse Terwolde

Yoga Deventer Twello Epse Terwolde


Yoga Deventer Twello Epse Terwolde, yoga op bijzondere plekken zoals in en bij kerken.

Yoga Deventer Twello

 

Yogales in Deventer Twello Epse Terwolde, yoga met kwaliteit

Voor yoga in Deventer Twello Epse Terwolde:  momenteel wordt overal yoga aangeboden, zelfs al in sportscholen. Hoe weet je dat een yogales goed is? Volg je gevoel en ontvang op twee of drie plekken een gratis yogales. Een goede yogales kent een combinatie van yogaoefeningen, een goede ontspanning, ademhalingsoefeningen.  In de yogales wordt wat verteld over de yoga achtergrond. Een goede yogadocent herken je aan zijn passie en bevlogenheid.

Yoga Deventer Twello Epse Terwolde, wat is jouw voordeel?

De hele week wordt dezelfde yogales verzorgd in alle yogalocaties.  Inhalen is dus geen probleem. Je ontvangt voor de yogales elke week de informatie die bij de yogales hoort.

Yoga Deventer Twello Epse Terwolde en wateryoga in Twello

water yoga bij Yoga Deventer Twello Epse Terwolde

Yoga Deventer en omgeving, veel extra’s

Naast de yogalessen verzorg ik veel mooie workshops. Je kunt regelmatig mee naar de chakratuinen in Teuge.  Je yogales combineren met een wateryogales is ook mogelijk. Zelfs kun je mee naar India of Bali. In de zomer is er zomeryoga op een landgoed.

Yoga in Epse, bij yoga in Deventer Twello Epse Terwolde

Yoga Deventer Twello Epse Terwolde, yoga op speciale plekken

Omdat ik al meer dan 30 jaar yoga verzorg in Deventer en omgeving zijn de locaties bijzonder. In Epse in een mooie kerk, in Twello achter de kerk in de pastorieruimte. In Terwolde zijn de yogalessen overdag en ook in de dorpkern. Sfeer is heel belangrijk bij een yogales en daarom ontvang jij yoga op een mooie plek.

Yoga Deventer Twello, mooie aanbieding

Wanneer je begint met yoga, wil je natuurlijk meer weten over de yogahoudingen en de achtergrond van de yoga. Daarom ontvang je elke week per mail het yoganieuws en gratis bij inschrijving een mooi yogaboek. Print dit blog uit en lever het in bij je eerste yogales en je ontvangt het yogaboek, “Energie in balans”.

Kijk ook eens bij yoga Bathmen, yoga Voorst, yoga Twello, yoga Diepenveen, yoga Olst en voeg even het woord toe onder google

Kijk ook eens voor yoga in Twello,

 

 

By |2018-12-06T15:52:55+00:00mei 29th, 2018|Diversen|0 Comments

About the Author:

Mag ik me even voorstellen? Ik ben Berry Steenbruggen, geboren en getogen in 1958 te Deventer. Na mijn schoolopleiding ging ik werken voor een grote computerfabrikant. Een prima job, maar ik was niet gelukkig. Al snel kwam ik erachter dat ik dit niet mijn verdere leven wilde doen. Op dat moment kwam ik in aanraking met yoga. Mijn nieuwsgierigheid werd gewekt en ik ging op les. Hoe meer lessen ik volgde, hoe beter ik me weer voelde. Ik vond verdieping in yoga. Al snel werd yoga niet alleen onderdeel van mijn dagelijks leven, maar ook een manier van leven! Ik werd yogadocent en zo ontstond Yogaberry, waar ik na dertig jaar nog steeds trots op ben. Het geeft mij nog steeds veel voldoening om datgene wat ik zelf van de yoga ontvang aan anderen door te geven. Een mooie toevoeging zijn de bijscholingen die ik tijdens mijn vele Azië-reizen heb gevolgd. Prachtig om yoga uit de bron aan mijn cursisten te kunnen geven.