Yoga Deventer Twello Epse Terwolde


Yoga Deventer Twello Epse Terwolde, yoga op bijzondere plekken zoals in en bij kerken.

Yoga Deventer Twello

 

Yogales in Deventer Twello Epse Terwolde, yoga met kwaliteit

Voor yoga in Deventer Twello Epse Terwolde:  momenteel wordt overal yoga aangeboden, zelfs al in sportscholen. Hoe weet je dat een yogales goed is? Volg je gevoel en ontvang op twee of drie plekken een gratis yogales. Een goede yogales kent een combinatie van yogaoefeningen, een goede ontspanning, ademhalingsoefeningen.  In de yogales wordt wat verteld over de yoga achtergrond. Een goede yogadocent herken je aan zijn passie en bevlogenheid.

Yoga Deventer Twello Epse Terwolde, wat is jouw voordeel?

De hele week wordt dezelfde yogales verzorgd in alle yogalocaties.  Inhalen is dus geen probleem. Je ontvangt voor de yogales elke week de informatie die bij de yogales hoort.

Yoga Deventer Twello Epse Terwolde en wateryoga in Twello

water yoga bij Yoga Deventer Twello Epse Terwolde

Yoga Deventer en omgeving, veel extra’s

Naast de yogalessen verzorg ik veel mooie workshops. Je kunt regelmatig mee naar de chakratuinen in Teuge.  Je yogales combineren met een wateryogales is ook mogelijk. Zelfs kun je mee naar India of Bali. In de zomer is er zomeryoga op een landgoed.

Yoga in Epse, bij yoga in Deventer Twello Epse Terwolde

Yoga Deventer Twello Epse Terwolde, yoga op speciale plekken

Omdat ik al meer dan 30 jaar yoga verzorg in Deventer en omgeving zijn de locaties bijzonder. In Epse in een mooie kerk, in Twello achter de kerk in de pastorieruimte. In Terwolde zijn de yogalessen overdag en ook in de dorpkern. Sfeer is heel belangrijk bij een yogales en daarom ontvang jij yoga op een mooie plek.

Yoga Deventer Twello, mooie aanbieding

Wanneer je begint met yoga, wil je natuurlijk meer weten over de yogahoudingen en de achtergrond van de yoga. Daarom ontvang je elke week per mail het yoganieuws en gratis bij inschrijving een mooi yogaboek. Print dit blog uit en lever het in bij je eerste yogales en je ontvangt het yogaboek, “Energie in balans”.

Kijk ook eens bij yoga Bathmen, yoga Voorst, yoga Twello, yoga Diepenveen, yoga Olst en voeg even het woord toe onder google

Kijk ook eens voor yoga in Twello,