Yoga tegen kanker, samen staan we sterk

Yoga tegen kanker, samen staan we sterk tegen kanker

yoga en kanker, samen kunnen we wat doen

YOGA TEGEN KANKER

 Iedereen heeft wel mensen om zich heen die lijden aan kanker. Is het niet dat je zelf getroffen wordt door deze nare ziekte dan ken je wel iemand in je omgeving. Met yoga kun je ook wat doen tegen deze ziekte, weer vertrouwen krijgen in het lichaam, het lichaam te ontspannen enz. Maar ook kunnen we samen geld inzamelen om kanker aan te pakken. Afgelopen week ontving ik onderstaande tekst van iemand dicht in mijn omgeving.
yoga tegen kanker
Strijden tegen kanker, zodat kanker een ziekte wordt waar geen mensen meer aan sterven!
Mijn naam is Ruud van Wee. Ik ken Berry via mijn vrouw die jaren yogalessen heeft gevolgd bij Yogaberry op De Worp.
Dit jaar heb ik als doel gesteld om geld in te zamelen in de strijd tegen kanker. Dit via de actie Alpe d’HuZes. Iedereen heeft haast wel in zijn naaste omgeving te maken gehad of nog steeds te maken met mensen die lijden aan kanker. Zo zijn mijn ouders beide overleden aan deze ziekte. En een goede vriend met 48 jaar.
Omdat dit anders moet in de toekomst, deze actie!
Mijn doel is naast zo veel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar kanker, de Alpe d’Huez minstens vijf maal op te fietsen.
Wat kunt u doen om mijn actie te steunen: kijk op mijn actiepagina en steun mij. Volg de volgende link: Ruud fiets tegen kanker
yoga en kanker

YOGA EN KANKER EN UW STEUN

Alvast dank voor uw steun!
By |2018-03-24T19:14:59+00:00maart 23rd, 2018|Diversen|0 Comments

About the Author:

Mag ik me even voorstellen? Ik ben Berry Steenbruggen, geboren en getogen in 1958 te Deventer. Na mijn schoolopleiding ging ik werken voor een grote computerfabrikant. Een prima job, maar ik was niet gelukkig. Al snel kwam ik erachter dat ik dit niet mijn verdere leven wilde doen. Op dat moment kwam ik in aanraking met yoga. Mijn nieuwsgierigheid werd gewekt en ik ging op les. Hoe meer lessen ik volgde, hoe beter ik me weer voelde. Ik vond verdieping in yoga. Al snel werd yoga niet alleen onderdeel van mijn dagelijks leven, maar ook een manier van leven! Ik werd yogadocent en zo ontstond Yogaberry, waar ik na dertig jaar nog steeds trots op ben. Het geeft mij nog steeds veel voldoening om datgene wat ik zelf van de yoga ontvang aan anderen door te geven. Een mooie toevoeging zijn de bijscholingen die ik tijdens mijn vele Azië-reizen heb gevolgd. Prachtig om yoga uit de bron aan mijn cursisten te kunnen geven.