Yoga gastblog bij YOGABERRY

Yoga gastblog

yoga gastblog

Yoga gastblog

Wanneer je de hele dag bezig bent met yoga, meditatie en mantra’s zingen dan blijft het mooi om te zien dat er ook andere bewustzijnsvormen voorbij komen in je leven. Zo kwam ik in aanraking met het tenenlezen, het shaken op Bali bij Ratu Bagus en mijn goeroe Amma. Door een gastblog nodig ik je uit om op mijn site wat te vertellen over jouw spiritualiteit in verbinding met yoga.

 Gastblog yoga is een win/win actie

Mijn gastblog is een win/win situatie. Jij kunt je verhaal kwijt en reclame maken voor je spirituele activiteiten. Door jouw gastblog wordt mijn site nog aantrekkelijker voor de lezers.

 

 

Yoga gastblog

Welkom in het yoga gastblog

Yoga gastblog voor yoga en meer

De afgelopen dertig jaar kwam ik zoveel tegen wat mooi bij mijn yogabeleving paste. De chakra theorie vulde zo mooi het tenenlezen aan. Mijn goeroe Amma kwam meteen op mijn yogapad toen ik mijn hart opende bij de yoga. Het lijkt mij heel bijzonder dat het yogablog een informatie bron wordt voor spiritueel Nederland.

 

Yoga gastblog en spiritueel Deventer

Zeven jaar geleden ben ik spiritueel Deventer begonnen uit dezelfde gedachte als het yogablog. Intussen is er een mooi Spiritueel Deventer ontstaan met yoga, meditatie, 5.000 Boeddhabeelden in een kerk, spirituele centra enz. enz. Het yoga gastblog is een volgende stap om al deze mooie activiteiten in Deventer en omgeving met elkaar te verbinden.

Yogagastblog en inspiratie

Toen ik begon met dit blog was het meteen een grote inspiratie. Ik nodig je uit om je te laten inspireren door een kijkje in het blog te nemen en zelf ook te schrijven over wat jou inspireert!

yoga gastblog

Yoga gastblog en mooie ontmoetingen

Maryam Bashari Rad is een mooi voorbeeld van mooie ontmoetingen, inspiratie, yoga en dit blog. Maryam heeft voor mijn yoga studio veel schilderijen gemaakt en prenten voor de website en Facebook. Ook heeft ze in het blog laten zien wat ze maakt en hoe ze werkt. Door haar vermelding in het yoga blog hebben Maryam en ik veel mooie mensen ontmoet.

 

By |2018-02-12T09:00:02+00:00februari 10th, 2018|Diversen|0 Comments

About the Author:

Mag ik me even voorstellen? Ik ben Berry Steenbruggen, geboren en getogen in 1958 te Deventer. Na mijn schoolopleiding ging ik werken voor een grote computerfabrikant. Een prima job, maar ik was niet gelukkig. Al snel kwam ik erachter dat ik dit niet mijn verdere leven wilde doen. Op dat moment kwam ik in aanraking met yoga. Mijn nieuwsgierigheid werd gewekt en ik ging op les. Hoe meer lessen ik volgde, hoe beter ik me weer voelde. Ik vond verdieping in yoga. Al snel werd yoga niet alleen onderdeel van mijn dagelijks leven, maar ook een manier van leven! Ik werd yogadocent en zo ontstond Yogaberry, waar ik na dertig jaar nog steeds trots op ben. Het geeft mij nog steeds veel voldoening om datgene wat ik zelf van de yoga ontvang aan anderen door te geven. Een mooie toevoeging zijn de bijscholingen die ik tijdens mijn vele Azië-reizen heb gevolgd. Prachtig om yoga uit de bron aan mijn cursisten te kunnen geven.