Yoga Gorssel, pure ontspanning

Yoga Gorssel

Yoga Gorssel,  elke maandagavond is er yogales in de kerk van de Protestantse gemeente Gorssel-Epse, Lochemseweg 36, een rustige en sfeervolle locatie! Ik verzorg twee yogalessen, om 18.30 en 19.45 uur. Trakteer je eens op een gratis proefles bij yoga Gorssel.

Yoga Gorssel, yogales in een bijzonder gebouw

De kerk is dus gunstig gelegen, niet ver van de A1, makkelijk te bereiken vanuit Colmschate en de Vijfhoek. Ook voor cursisten uit Gorssel is de kerk dichtbij. De kerk is in 2015 gerenoveerd en in een nieuw jasje gestoken.
Ik maak ook gebruik van de kerk voor het geven van yoga workshops.

Yoga Gorssel al 25 jaar een begrip in Gorssel

Ik verzorg al 25 jaar yoga Gorssel, de yogavorm is  hatha yoga de klassieke vorm van yoga waarin een evenwicht tussen inspanning en ontspanning centraal staat.

yogales Gorssel door yogaberry uuit Deventer

Yoga en onspanning

De oefeningen zijn in principe voor iedereen geschikt en kunnen naar je eigen capaciteit en behoeftes worden gedaan.In een hatha yogales worden zowel dynamische als verstilde oefeningen gegeven met naar binnen gerichte aandacht. Mentale en fysieke grenzen worden op een zachte manier opgezocht en verlegd, waardoor je meer rust zult ervaren, beter zult slapen, dichter bij jezelf komt en beter in je vel gaat zitten!

Welkom in mijn wereld van ontspanning bij yoga Gorssel

In de tijd waarin we nu leven, lijkt het alsof we steeds meer behoefte krijgen aan balans, rust en verbinding. Aan harmonie en evenwicht.

HATHA YOGA, YOGA IN DE MEEST PURE VORM

Hatha yoga is dus de klassieke vorm van yoga waarin een evenwicht tussen inspanning en ontspanning centraal staat. De oefeningen zijn in principe voor iedereen geschikt en kunnen naar je eigen capaciteit en behoeftes worden gedaan. In een hatha yogales worden zowel dynamische als verstilde oefeningen gegeven met naar binnen gerichte aandacht.
Mentale en fysieke grenzen worden op een zachte manier opgezocht en verlegd, waardoor je meer rust zult ervaren, beter zult slapen, dichter bij jezelf komt en beter in je vel gaat zitten.

 Ook de backmitra bij yoga Gorssel

Na zoveel jaren yogalessen heb ik dus heel wat cursisten voorbij zien komen met rugklachten.
Ik wil je graag laten kennismaken met de BackMitra, sinds kort in Nederland en bij mij verkrijgbaar.
Ik combineer de BackMitra met yoga oefeningen in groeps- of priveles, eventueel bij je thuis.

PRIVÉLES, ALLE AANDACHT ALLEEN VOOR JOU!

Wanneer je dus op yoga wilt, maar een groepsles nog een stap te ver is, dan kun je prive-yogalessen bij mij volgen. Hier krijg je persoonlijke aandacht op een dag en tijdstip naar jouw keuze. Een prive-yogales is er ook om je te laten groeien in je spirituele ontwikkeling. De les wordt afgestemd op jouw behoeftes en belangstelling. Er worden oefeningen gedaan binnen jouw eigen grenzen. Na wat privelessen kan het zijn dat je aan kunt sluiten bij een groepsles. Yoga Gorssel komt ook bij je aan huis voor yoga.

 

Mail voor yoga Gorssel voor een gratis proefles, [email protected]

 

By |2019-07-18T10:03:46+02:00mei 17th, 2019|Diversen|0 Comments

About the Author:

Mag ik me even voorstellen? Ik ben Berry Steenbruggen, geboren en getogen in 1958 te Deventer. Na mijn schoolopleiding ging ik werken voor een grote computerfabrikant. Een prima job, maar ik was niet gelukkig. Al snel kwam ik erachter dat ik dit niet mijn verdere leven wilde doen. Op dat moment kwam ik in aanraking met yoga. Mijn nieuwsgierigheid werd gewekt en ik ging op les. Hoe meer lessen ik volgde, hoe beter ik me weer voelde. Ik vond verdieping in yoga. Al snel werd yoga niet alleen onderdeel van mijn dagelijks leven, maar ook een manier van leven! Ik werd yogadocent en zo ontstond Yogaberry, waar ik na dertig jaar nog steeds trots op ben. Het geeft mij nog steeds veel voldoening om datgene wat ik zelf van de yoga ontvang aan anderen door te geven. Een mooie toevoeging zijn de bijscholingen die ik tijdens mijn vele Azië-reizen heb gevolgd. Prachtig om yoga uit de bron aan mijn cursisten te kunnen geven.