yoga oefeningen achter je bureau en op de stoel

yoga oefeningen achter je bureau en op de stoel, heb jij het wel eens gevoeld,  dat je een paar uur zit te werken achter je bureau en dat je niet meer uit de stoel kunt komen

yoga oefeningen achter je bureau en op de stoel, een uitkomst bij computerwerk

yoga oefeningen achter je bureau en op de stoel

Nek en schouderspieren hebben het te verduren bij computerwerk

Bij de bedrijfsyoga is het toch een half uurtje vakantie wanneer je in de lunchpauze de nek en schouderspieren even ontspant!

Yoga oefeningen achter je bureau en op de stoel en meer productie

Gelukkig zien steeds meer werkgevers in dat een kwartier ontspanning cadeau geven aan hun werknemers.  De productie wordt aanzienlijk verhoogd. Vroeger werd er kortzichtig gedacht in het bedrijfsleven.  Maar nu geven onderzoeken steeds meer aan dat een ontspanning tijdens het werk veel doet met werknemers.

 

De yoga oefeningen achter je bureau en op de stoel kost niet veel ruimte

Bij “gewone yoga” is het altijd moeilijk om een ruimte te vinden in het bedrijf welke warm en waar je ongestoord yoga kunt ervaren.  Maar voor deze vorm yoga hoef je zelfs niet van de stoel.

Yoga oefeningen achter je bureau en op de stoel hebben een goede invloed op het ziekteverzuim

De combinatie van ontspanning en yogaoefeningen hebben een goede invloed op het ziekteverzuim. Omdat de yogaoefeningen  met aandacht gedaan worden op gebieden in het lichaam waar de stress zich heeft vastgezet is het resultaat verbazingwekkend.

yoga oefeningen achter je bureau en op de stoel ook bij onze grote multinationals

Ook grote bedrijven als de KLM en de ING maken gebruik van bedrijfsyoga op de stoel.

yoga oefeningen achter je bureau en op de stoel bij ouderen en de seniorenyoga

Bij de ouderen yoga wordt ook gebruik gemaakt van een stoel, wanneer dat beter aan voelt. Ook omdat het evenwicht wat minder kan worden op latere leeftijd is de stoel een mooi hulpmiddel.

By |2018-02-02T09:39:44+00:00januari 30th, 2018|Diversen|0 Comments

About the Author:

Mag ik me even voorstellen? Ik ben Berry Steenbruggen, geboren en getogen in 1958 te Deventer. Na mijn schoolopleiding ging ik werken voor een grote computerfabrikant. Een prima job, maar ik was niet gelukkig. Al snel kwam ik erachter dat ik dit niet mijn verdere leven wilde doen. Op dat moment kwam ik in aanraking met yoga. Mijn nieuwsgierigheid werd gewekt en ik ging op les. Hoe meer lessen ik volgde, hoe beter ik me weer voelde. Ik vond verdieping in yoga. Al snel werd yoga niet alleen onderdeel van mijn dagelijks leven, maar ook een manier van leven! Ik werd yogadocent en zo ontstond Yogaberry, waar ik na dertig jaar nog steeds trots op ben. Het geeft mij nog steeds veel voldoening om datgene wat ik zelf van de yoga ontvang aan anderen door te geven. Een mooie toevoeging zijn de bijscholingen die ik tijdens mijn vele Azië-reizen heb gevolgd. Prachtig om yoga uit de bron aan mijn cursisten te kunnen geven.