Yoga speciaal voor jou op MAAT

Yoga speciaal voor jou op MAAT

Yoga speciaal voor jou op MAAT

 

Yoga speciaal voor jou op MAAT, waarom?

Er zijn soms situaties in het leven dat een yogales op maat even nodig kan zijn. Bijvoorbeeld bij rugpijn, weet je zelf niet welke yoga asana’s en mudra’s je moet gebruiken. Ik kan je, door mijn jaren lange yogaervaring, op weg helpen met specifieke yoga om zelf daarna thuis met deze “tools” verder te gaan. Omdat alle “yogatips” in overleg gemaakt worden is het een yogakadootje.

 

Yoga speciaal voor jou op, hoe pakken we dat aan?

Yoga op maat kent veel mogelijkheden. Zo kun je bij mij thuis komen, maar ook is het mogelijk dat ik een video voor je maak en deze via YouTube naar je verstuur. Kortom in overleg ontvang jij je ademhalingsoefeningen, yogahoudingen en de ontspanning op maat. Wanneer je ervoor kiest om vaker te genieten van yoga dan is elke sessie weer anders. Bij elke ontmoeting ontvang je “yogagereedschappen” om zelf thuis mee te gaan werken.

 

 

Yoga speciaal voor jou op MAAT, wat kost dat?

De afgelopen 30 jaar heb ik de kosten voor yoga speciaal voor jou op MAAT laag kunnen houden. Omdat er veel mogelijk is met moderne digitale technieken is er al yoga speciaal voor jou op MAAT mogelijk voor 40 euro.

Yoga speciaal voor jou op MAAT

 

Yoga speciaal voor jou op, door wie?

Ik, Berry Steenbruggen, ben al 35 jaar fulltime yogadocent en heb al duizenden mensen met yoga een plezier gedaan. Ook de yoga speciaal voor jou op MAAT verzorg ik al 25 jaar. Omdat ik de yoga in de afgelopen jaren gecombineerd heb met lichaaamswerk, ademtechnieken, psychologie en massages kan ik je helpen met een groot aanbod van ontspanningstechnieken.

 

Yoga speciaal voor jou op MAAT, ook wanneer je zwanger bent

Ellen Dijkstra en ik werken al 10 jaar samen met zwangerschapsyoga op maat. Dus ook wanneer je zwanger bent ben je welkom voor de yoga op maat. Twee ervaren yogadocenten staan dan voor je klaar.

Yoga speciaal voor jou op MAAT

zwangerschapsyoga op maat

Yoga speciaal voor jou op MAAT, ontvang je op de tijd dat het jou uitkomt.

Mijn groepslessen zijn vaak in de avonden, door de week. Dus in de weekenden en overdag ben je welkom voor jouw speciale yogales op maat. Dit kan zelfs bij jouw thuis, een yogaruimte of bij mij thuis.

Yoga speciaal voor jou op MAAT en veel extra’s

Bij yoga op maat ontvang je ook de yogatheorie. Je kunt de yogaboeken, video’s enz. meenemen naar huis of je ontvangt de informatie digitaal. Kortom Yoga speciaal voor jou op MAAT is een compleet yogapakket speciaal gericht op jouw wensen.

Yoga speciaal voor jou op, een traktatie die jij jezelf kunt geven, want je bent het waard

We geven onszelf vaak een materieel cadeau, maar Yoga speciaal voor jou op MAAT is een cadeau welke je ontvangt in je hart! Hierbij ontvang je al je eerste yogakadootje  Ook is het mogelijk door mijn grote netwerk om holistic pulsing of andere ontspanningstechnieken toe te passen, zoals dit yogacadeautje.

By |2018-02-08T16:01:53+00:00februari 8th, 2018|Diversen|0 Comments

About the Author:

Mag ik me even voorstellen? Ik ben Berry Steenbruggen, geboren en getogen in 1958 te Deventer. Na mijn schoolopleiding ging ik werken voor een grote computerfabrikant. Een prima job, maar ik was niet gelukkig. Al snel kwam ik erachter dat ik dit niet mijn verdere leven wilde doen. Op dat moment kwam ik in aanraking met yoga. Mijn nieuwsgierigheid werd gewekt en ik ging op les. Hoe meer lessen ik volgde, hoe beter ik me weer voelde. Ik vond verdieping in yoga. Al snel werd yoga niet alleen onderdeel van mijn dagelijks leven, maar ook een manier van leven! Ik werd yogadocent en zo ontstond Yogaberry, waar ik na dertig jaar nog steeds trots op ben. Het geeft mij nog steeds veel voldoening om datgene wat ik zelf van de yoga ontvang aan anderen door te geven. Een mooie toevoeging zijn de bijscholingen die ik tijdens mijn vele Azië-reizen heb gevolgd. Prachtig om yoga uit de bron aan mijn cursisten te kunnen geven.