Yoga Twello 25 jaar, ik trakteer

Yoga Twello 25 jaar

 

yoga twello 25 jaar ontspanning

Yoga Twello, gebouw Irene

 

Yoga Twello 25 jaar, hoe het begon

Het begon met yoga Twello bij een sportschool in Twello, de yoga was toen ook een vorm van sportschoolyoga. Maar al snel kwam er een eigen ruimte (Derk Brouwercentrum) met een eigen yogavorm. De yoga die ik toen ontwikkelde was een yoga met veel ontspanning.  Yogaoefeningen die door iedereen gedaan kunnen worden geven diepgang in je leven. De adem kreeg ook een plaats bij de yoga asana’s

Yoga Twello 25 jaar, van sportschool tot bij een kerk

In Twello ben ik dus begonnen in een sportschool. Maar in de afgelopen 25 jaar moest ik een aantal keren verhuizen omdat de yogaruimte afgebroken werd of een andere bestemming kreeg. Zo kwam ik terecht bij Zozijn, het Kruispunt en de laatste jaren is er yoga achter de dorpskerk in gebouw Irene.

 

Yoga Twello 25 jaar

 

Yoga Twello 25 jaar, dat vieren we samen

Vijfentwintig jaar yoga verzorgen in een dorp is heel bijzonder. Ook heb ik er nooit een ander beroep bij gehad, kortom fulltime heb ik mijn aandacht gehad bij YOGA. Dit wil ik graag met je vieren. Wanneer je deze pagina uitprint en meeneemt naar de yogales dan ontvang je een gratis proefles en bij inschrijving een massagebal en een yogaboek.

Yoga Twello 25 jaar, inhalen van een yogales geen probleem

De laatste jaren ben ik steeds meer om Twello gaan lesgeven. De lessen in Epe, Wijhe enz. zijn aan collega’s gegeven en er kwamen yogalessen in Twello, de worp en Epse voor in de plaats.  Omdat ik 14 yogalessen in de week verzorg in de buurt van Twello, is het inhalen van een yogales geen probleem. Vanuit Twello kun je een yogales inhalen op De Worp in Deventer maar ook in de mooie kerk van Epse. In Deventer kun je ook terecht aan de Dreef 1.

Yoga Twello, 25 jaar en meer dan yoga

Buiten de yogalessen om organiseer ik ook het hele jaar door mooie workshops. Zo kun je mee naar de levenstuinen in Teuge,  een spirituele wandeling door Deventer, een workshop bij de 5000 Boeddhabeelden of een backmitraworkshop. Ook neem ik regelmatig mensen mee naar Bali of India.

Yoga Twello met ook wateryoga in De Schaeck

yoga Twello en wateryoga

Yoga Twello 25 jaar en wateryoga

De afgelopen vijf  jaar verzorg ik ook wateryoga in De Schaeck. Veel cursisten zie ik twee keer in de week, een keertje bij de yoga in Twello en op dinsdag bij de wateryoga. Geniet ook eens twee keer in de week van yoga. Van september tot en met april is er ook blootwateryoga

Yoga Twello in gebouw Irene

Yoga Twello achter de kerk in Twello

Waar nog meer yoga?

Je kunt op veel plekken terecht voor yoga. Er is yoga Twello, Deventer yoga, yoga Epse, yoga Voorst en yoga Terwolde.

Kijk ook eens bij de lestijden.

By |2018-11-28T08:55:12+00:00augustus 8th, 2018|Diversen|0 Comments

About the Author:

Mag ik me even voorstellen? Ik ben Berry Steenbruggen, geboren en getogen in 1958 te Deventer. Na mijn schoolopleiding ging ik werken voor een grote computerfabrikant. Een prima job, maar ik was niet gelukkig. Al snel kwam ik erachter dat ik dit niet mijn verdere leven wilde doen. Op dat moment kwam ik in aanraking met yoga. Mijn nieuwsgierigheid werd gewekt en ik ging op les. Hoe meer lessen ik volgde, hoe beter ik me weer voelde. Ik vond verdieping in yoga. Al snel werd yoga niet alleen onderdeel van mijn dagelijks leven, maar ook een manier van leven! Ik werd yogadocent en zo ontstond Yogaberry, waar ik na dertig jaar nog steeds trots op ben. Het geeft mij nog steeds veel voldoening om datgene wat ik zelf van de yoga ontvang aan anderen door te geven. Een mooie toevoeging zijn de bijscholingen die ik tijdens mijn vele Azië-reizen heb gevolgd. Prachtig om yoga uit de bron aan mijn cursisten te kunnen geven.