Yoga usb stick, de ontspanning op zak

Yoga usb stick, ontspanning op maat en altijd bij de hand

yoga usb stick yogaberry

 

Met de Yoga usb stick, altijd yoga op maat bij je

Op de yoga usb stick kun je door mij yoga op maat laten zetten. Jij geeft door welke ontspanningsoefeningen je wilt ontvangen.  Een combinatie van ademhalingsoefeningen, yogaoefeningen en oefeningen voor een bepaald gedeelte van het lichaam zorgen er voor dat je leven een stuk ontspannender wordt.

Yoga usbstick, totale ontspanning

Omdat er op deze usb stick yogaoefeningen, visualisaties, ademhalingsoefeningen en aardingsoefeningen staan,  ontvang je een totale  ontspanning op maat. Door mijn 30 jaar ervaring met yoga zijn de oefeningen op de stick zo uitgebalanceerd dat een korte ontspanningsoefening een lange ontspanning geeft.

De Yoga usb stick met  yoga video’s en muziekbestanden

Yoga usb stick, yoga voor overal

Yoga stick met algemene ontspanning

In de afgelopen 35 jaar dat ik fulltime yoga verzorg werd mij veel gevraagd of het ook mogelijk is om yoga op maat te doen in huis of op het werk. Kortom op de tijd en de plaats dat het jou uitkomt. Met deze usb stick is dit mogelijk.

Yoga usbstick, een origineel yoga cadeau

Weet je iemand die wel wat extra ontspanning kan ontvangen, dan is het toch een heel origineel yoga cadeau om  hem of haar te verrassen met de yoga usb stick.  Door de mooie vormgeving is de usb stick heel geschikt om als cadeau te geven. Er is ook een mooie cadeauverpakking mogelijk.

Yogausbstick, voor weinig geld veel ontspanning

Een yoga usb stick met yoga visualisaties kost 15 euro. Je ontvangt dan meditaties en visualisaties in een mp3 bestand. Je kunt thuis heel gericht yoga ervaren met een ontspanningsoefening, een ademmeditatie en visualisaties.  Ook kun je aangeven wat voor ontspanning je op de yoga usb stick wilt hebben. Dat kan zijn een algemene ontspanning, yogaoefeningen voor de rug, buikademhaling, nek- en schouder oefeningen enz. Voor deze yoga usb stick betaal je 20 euro. Er s ook een yoga usbstick met oefeningen voor de backmitra. Voor 50 euro ontvang je de backmitra en de usb stick met backmitrayogaoefeningen samen. Wanneer je een mooie cadeau verpakking om de usb stick wilt ontvangen dan betaal je daar 3 euro meer voor.

yoga usb stick voor totale ontspanning

Een usb stick met een chakra challenge

Je kunt ook een yoga en chakra challenge ontvangen op de usb stick. Wat is er nu mooier om jezelf dagelijks te verwennen met yogaoefeningen die een grote verscheidenheid kennen. Voor elk chakra staan er yogaoefeningen op deze usbstick.

Bestel je op maat yoga usb stick door mij een mail te sturen met je wensen, [email protected]

By |2018-11-10T22:09:28+00:00maart 7th, 2018|Diversen|0 Comments

About the Author:

Mag ik me even voorstellen? Ik ben Berry Steenbruggen, geboren en getogen in 1958 te Deventer. Na mijn schoolopleiding ging ik werken voor een grote computerfabrikant. Een prima job, maar ik was niet gelukkig. Al snel kwam ik erachter dat ik dit niet mijn verdere leven wilde doen. Op dat moment kwam ik in aanraking met yoga. Mijn nieuwsgierigheid werd gewekt en ik ging op les. Hoe meer lessen ik volgde, hoe beter ik me weer voelde. Ik vond verdieping in yoga. Al snel werd yoga niet alleen onderdeel van mijn dagelijks leven, maar ook een manier van leven! Ik werd yogadocent en zo ontstond Yogaberry, waar ik na dertig jaar nog steeds trots op ben. Het geeft mij nog steeds veel voldoening om datgene wat ik zelf van de yoga ontvang aan anderen door te geven. Een mooie toevoeging zijn de bijscholingen die ik tijdens mijn vele Azië-reizen heb gevolgd. Prachtig om yoga uit de bron aan mijn cursisten te kunnen geven.