yoga ontspannen? Waarom ontspannen met yoga?

 Yoga ontspannen is een yogavakantie

yoga ontspannen?  Kijk naar de video over de lotus houding!

Yoga ontspannen , kom eens langs voor een proefles yoga in Deventer, Epse, Terwolde of Twello? Ook zijn privé yoga lessen mogelijk.

Waarom yoga ontspannen bij Berry Steenbruggen in Deventer?

Mag ik me even voorstellen?  Ik ben dus Berry Steenbruggen, geboren en getogen in 1958 te Deventer.
Na mijn schoolopleiding ging ik werken voor een grote computerfabrikant. Een prima job, maar ik was niet gelukkig. Al snel kwam ik erachter dat ik dit niet mijn verdere leven wilde doen.

Op dat moment kwam ik in aanraking met yoga. Mijn nieuwsgierigheid werd dus gewekt en ik ging op les. Hoe meer lessen ik volgde, hoe beter ik me dus weer voelde. Ik vond verdieping in yoga.
Al snel werd yoga niet alleen onderdeel van mijn dagelijks leven, maar ook een manier van leven!

Ik werd yogadocent en zo ontstond Yogaberry, waar ik na dertig jaar nog steeds trots op ben.
Het geeft mij nog steeds veel voldoening om datgene wat ik zelf van de yoga ontvang aan anderen door te geven.
Een mooie toevoeging zijn de bijscholingen die ik tijdens mijn vele Azië-reizen heb gevolgd.
Prachtig om Indiaseyoga uit de bron aan mijn cursisten te kunnen geven.

yoga ontspannen

Yoga ontspannen, welke vorm van yoga past bij jou?

yogavormen

 

[email protected]

Kijk ook eens op deze site voor meer spiritualiteit in je leven.

 

By |2017-11-18T13:52:43+00:00juni 27th, 2016|Thema's|0 Comments

About the Author:

Mag ik me even voorstellen? Ik ben Berry Steenbruggen, geboren en getogen in 1958 te Deventer. Na mijn schoolopleiding ging ik werken voor een grote computerfabrikant. Een prima job, maar ik was niet gelukkig. Al snel kwam ik erachter dat ik dit niet mijn verdere leven wilde doen. Op dat moment kwam ik in aanraking met yoga. Mijn nieuwsgierigheid werd gewekt en ik ging op les. Hoe meer lessen ik volgde, hoe beter ik me weer voelde. Ik vond verdieping in yoga. Al snel werd yoga niet alleen onderdeel van mijn dagelijks leven, maar ook een manier van leven! Ik werd yogadocent en zo ontstond Yogaberry, waar ik na dertig jaar nog steeds trots op ben. Het geeft mij nog steeds veel voldoening om datgene wat ik zelf van de yoga ontvang aan anderen door te geven. Een mooie toevoeging zijn de bijscholingen die ik tijdens mijn vele Azië-reizen heb gevolgd. Prachtig om yoga uit de bron aan mijn cursisten te kunnen geven.