Yoga wandelen, bewegen en inzicht ontvangen

Yoga wandelen, waarom?

Yoga wandelen is de oplossing bij weinig bewegen. Ook kun je op een luchtige manier tijdens het wandelen delen wat er speelt in je leven. De yogawandelcoach begeleidt je in je proces. Jij kunt zelf bepalen hoe, waar en wanneer je loopt. Ook wat je in wilt brengen tijdens de wandeling. We wandelen altijd in de natuur en je zult merken hoe ontspannend dit al is. Steeds meer artsen adviseren om te wandelen om zo gezond te blijven.

yoga wandelen met een yogadocent

 

Yoga wandelen, voor wie?

Iedereen kan een yogawandeling op maat laten maken. Ook kun je iemand trakteren op een yogawandeling. Een yogawandeling kent vele facetten. Het wandelen wordt begeleid door een arts die zelf ook op yoga zit, dus we wandelen op een verantwoorde wijze. De arts kan ook terugkoppelen na de wandeling. Tijdens de wandeling is het mogelijk om yoga oefeningen te ontvangen die je later thuis kunt gebruiken.

Yogawandelen is een goede combinatie

Wanneer je onder begeleiding staat van een dokter, fysiotherapeut of een bepaalde therapie volgt is een yogawandeling een mooie aanvulling om adviezen te ontvangen uit een “andere hoek”. Wanneer je op de yogamanier wandelt, dan vallen vaak de puzzelstukjes in elkaar. De adviezen uit het medisch circuit kun je vaak mooi combineren met alternatieve inzichten.

 

Yogawandeling met yogadocent Berry Steenbruggen

yoga wandelen

Berry Steenbruggen verzorgt al meer dan 30 jaar fulltime yoga in Deventer, Epse Twello en Terwolde. Berry heeft veel ervaring met yoga privélessen. Tijdens onze  wandeling zijn er veel mogelijkheden om yoga toe te passen. We kunnen eenvoudige ademhalingsoefeningen doen tijdens het wandelen gedaan worden maar ook yogahoudingen. Natuurlijk wordt er vanuit de yogahoek gekeken hoe jij je leven kunt verrijken met yoga.

Aanmelden of informatie over een yogawandeling

Mail naar [email protected] wanneer je meer vragen hebt over de yogawandeling.

 

 

 

 

By |2018-10-11T18:07:55+00:00oktober 11th, 2018|Diversen|0 Comments

About the Author:

Mag ik me even voorstellen? Ik ben Berry Steenbruggen, geboren en getogen in 1958 te Deventer. Na mijn schoolopleiding ging ik werken voor een grote computerfabrikant. Een prima job, maar ik was niet gelukkig. Al snel kwam ik erachter dat ik dit niet mijn verdere leven wilde doen. Op dat moment kwam ik in aanraking met yoga. Mijn nieuwsgierigheid werd gewekt en ik ging op les. Hoe meer lessen ik volgde, hoe beter ik me weer voelde. Ik vond verdieping in yoga. Al snel werd yoga niet alleen onderdeel van mijn dagelijks leven, maar ook een manier van leven! Ik werd yogadocent en zo ontstond Yogaberry, waar ik na dertig jaar nog steeds trots op ben. Het geeft mij nog steeds veel voldoening om datgene wat ik zelf van de yoga ontvang aan anderen door te geven. Een mooie toevoeging zijn de bijscholingen die ik tijdens mijn vele Azië-reizen heb gevolgd. Prachtig om yoga uit de bron aan mijn cursisten te kunnen geven.