YOGALES DEVENTER

Yogales Deventer, je kunt bij mij terecht voor yogales in Deventer en de omgeving van Deventer zoals Twello, Terwolde en Epse ligt er een yogamat voor je klaar. De yogalessen zijn op mooie locaties in Deventer en omgeving, in Epse is de yogales in een mooie kerk. De yogalessen in de zomer zijn ook heel speciaal. Er zijn dan yogalessen buiten op een landgoed en ook bij de Levenstuinen in Teuge een keertje.

YOGALESDEVENTER, wat maakt een yogales zo bijzonder?

Iedere week verzorg ik yogalessen waarin er elke week een mooi yogathema wordt behandeld. Het is toch heerlijk om je werkdag af te sluiten met een ontspannende yogales! Een  yogales samen met andere cursisten, zo is de ontspannende energie nog krachtiger.  Hierdoor wordt het je wel heel gemakkelijk gemaakt om tot een ontspannen gevoel te komen. Yogales in Epse is ook heel bijzonder, het is toch prachtig om de hoogte van de kerk te ervaren wanneer je tijdens een houding naar boven kijkt. En ook wanneer je door de mooie glas-in-lood ramen in de kerk naar buiten staart.

Yogales Deventer, stap eens over de drempel

yogales Deventer

Al duizenden jaren doen miljoenen mensen yoga, dus waarom jij nog niet? Yoga kan niet alleen je gezondheid verbeteren, je gaat je ook fitter en leniger voelen en het laat je bewuster in het leven staan.  In een yogales genieten we van mindfulness, ontspanningsoefeningen, ademhalingsoefeningen en asana’s. Je bent bij mij van harte welkom voor een gratis proefles. YogalesDeventer geeft jou je eerste yogales gratis.