YOGALES GORSSEL

Voor yogales kun je bij mij terecht in de buurt van Gorssel, maar ook in Deventer, Twello en Terwolde ligt er een yogamat voor je klaar! Ook via de A1 ben je heel snel vanuit de Vijfhoek in deze mooie locatie. Parkeren is geen probleem en kost niets.

YOGA GORSSEL, er kwam een Kerk op mijn yogapad

Van een zorginstelling in Gorssel verhuisde ik mijn yogalessen naar een wel heel bijzondere plek. De Protestantse Kerk in Epse werd mijn nieuwe yogaruimte. Het is een prachtige kerk, die enkele jaren geleden flink is opgeknapt. Zo werd er een symbolische wandschildering op de muur aangebracht en zijn er nieuwe gordijnen opgehangen, waardoor het een sfeervolle plek is geworden. Elke week geef ik er nog steeds met veel plezier yogales aan mijn cursisten. Elke maandag zit ik zelf altijd een uurtje voor de yogales begint in de kerk, te mediteren of te genieten van de fijne energie.

De kerk ligt aan de Lochemseweg 36 in Epse en is goed bereikbaar door de A1 voor bewoners in de omgeving. Voor de kerk is voldoende parkeergelegenheid aanwezig, ook kun je de auto kwijt in de weg aan de overkant van de kerk.

YOGA GORSSEL, wat maakt de kerk in Epse zo bijzonder?

Iedere maandagavond verzorg ik in de kerk in Epse twee yogalessen, om 18.25 uur en 19.35 uur. Het is toch heerlijk om je eerste werkdag van de week af te sluiten met een ontspannende yogales! Een  sfeervolle kerk, die rust en ruimte uitstraalt. Hierdoor wordt het je wel heel gemakkelijk gemaakt om tot een ontspannen gevoel te komen. Het is prachtig om de hoogte van de kerk te ervaren wanneer je tijdens een houding naar boven kijkt. En ook wanneer je door de mooie glas-in-lood ramen in de kerk naar buiten staart.

YOGALES GORSSEL, stap eens over de drempel in een Kerk

Al duizenden jaren doen miljoenen mensen yoga, dus waarom jij nog niet? Yoga kan niet alleen je gezondheid verbeteren, je gaat je ook fitter en leniger voelen en het laat je bewuster in het leven staan. Kom dus een keer naar de kerk in Epse en beleef yoga! In een yogales genieten we van mindfulness, ontspanningsoefeningen, ademhalingsoefeningen en asana’s. Je bent bij mij van harte welkom voor een gratis proefles in de kerk aan de Lochemseweg 36 te Epse.

Voor meer informatie, stuur dan een mail naar [email protected] Kijk ook eens op mijn site www.yogagorssel.nl