Yogareis India, yoga uit de bron naar de koekstad

Yogareis India, de afgelopen 30 jaar ben ik meer dan 20 keer afgereisd naar de bron van yoga. Als yogadocent moet je gewoon regelmatig in India zijn voor de ashrams daar, de goeroes, de yogasfeer en om meer te leren over de yoga theorie. Cursisten in Deventer en omgeving kunnen meegenieten van de Indiase yogawijsheid. In de yogalessen ventileer ik regelmatig de Indiase wijsheid.

Yogareis India 2019/2020

Dit jaar reis ik weer af naar de bron van de yoga. Een gebied in India waar ik zelf nog nooit geweest ben. Deze yogareis gaat naar de grotten van Ellora en Ajanta. Deze grotten zijn gevuld met spiritualiteit vanuit het Hindoeïsme, Boedhisme en het Jainisme. Dit zijn hele mooie energie plekken voor yoga en meditatie.

yogareis India

Yogareis naar Ladack, India, het dak van de wereld.

Reis mee, virtueel, naar India

Regelmatig neem ik groepen mee naar India. Dit jaar kun je virtueel meereizen. Wanneer je je mail adres stuurt dan ontvang je vanuit India regelmatig een mail over de yoga spiritualiteit en je ontvangt links met YouTube video’s m.b.t de yogareis India.

Yogareis India ook met een missie

Tijdens iedere yogabijscholing in Azie bezoek ik een weeshuis om daar geen geld maar goederen te brengen. Het weeshuis is vaak al heel blij met rijst, schoolboeken en ander lesmateriaal. Veel mensen hebben dit project gesteun in het verleden en dit jaar kun jij ook weer veel kinderen blij maken in Indiase weeshuizen.

Yogareis India, ontvang de yogaenergie ook thuis

Ellora is de plek om een kaarsje op te steken voor mensen die het nodig hebben. Tijdens deze reis kun je regelmatig de Indiase spirituele energie ontvangen. Regelmatig zijn er meditaties tijdens mijn reis en ik laat je delen in deze energie. Dus heb je niet de mogelijkheden om naar India af te reizen dan heb je in december 2019 de kans om heel dicht bij de Indiase spiritualiteit te staan. Stuur een mail naar [email protected] en je ontvangt de Indiase spirituele energie gratis. Kijk ook eens op mijn youtubekanaal