yogawinkel in Deventer

Yogawinkel voor uw yogaboeken, meditatiekussens en de backmitra

yogawinkel Deventer

 

Yogawinkel voor yogaboeken

yogawinkel yogaboek

 

 

Als yogadocent gebruik ik zelf drie yogaboeken, waaruit ik mijn inspiratie haal en ook de yogaoefeningen. In de yogawinkel zijn een aantal mooie en praktische yogaboeken te koop. Dit zijn: energie in balans, yoga als pijnbestrijding en mindfulness yoga. Het yogaboek energie in balans is een heel praktisch yogaboek. Bij elke oefening staat voor welk chakra de oefening goed is. Ook staan de zonnegroet en de vijf Tibetanen in dit boek. Wil je meer weten over mudra’s dan is dit ook te vinden in dit yogaboek.

yogawinkel en yogaboeken

 

Yogawinkel voor de backmitra


yogawinkel voor de backmitra

De backmitra is intussen een effectief middel gebleken bij rugklachten. Bij aanschaf van de backmitra ontvang je gratis instructies d.m.v.. video’s. Ook kun je bij mij thuis een gratis korte priveles ontvangen. Zelf gebruik ik de backmitra al een aantal jaren voor de backmitrayoga en de backmitra heeft al  heel wat mensen met rugklachten pijnvrij kunnen maken.

Yogawinkel voor mindfulness boeken

yogawinkel voor mindfulness yoga

In het yogawinkeltje zijn twee mindfulness boeken te koop. Het mindfulness yoga boek van Boccio is een boek met een mooie combinatie van yoga, mindfulness en Boeddhisme. Het boek mindfulness als uitweg is een heel praktisch mindfulnessboek.

yogawinkel en mindfulness

 

Yoga op maat d.m.v. de yoga usb stick

usb-stickje

 

Wil je thuis yoga doen dan is de yoga usb stick een uitkomst. Je kunt de yogaoefeningen die bij jou passen op een usb stickje laten zetten door mij. Dit kunnen video bestanden zijn maar ook geluidsbestanden. Bijna alles is mogelijk, van rugoefeningen tot ademhalingsoefeningen. Ook kun je de backmitraoefeningen ontvangen op de yoga usb stick. Er wordt yoga gegeven in Deventer, Epse, Terwolde en Twello. De eerste yogales is gratis. Kijk eens bij Deventer yoga.

yogawinkel

Yogawinkeltje voor een meditatiekussen

yogawinkel voor meditatiekussens

 

Omdat mediteren deel uit maakt bij de yoga, zijn er in de yogawinkel ook meditatiekussens te koop. Bovenstaande foto is een voorbeeld. De meditatiekussens zijn te koop in verschillende hoogtes en kleuren. Je kunt in Deventer zelf uitproberen welk meditatiekussen bij jou past.

By |2018-12-07T09:09:34+00:00juli 24th, 2018|Diversen|0 Comments

About the Author:

Mag ik me even voorstellen? Ik ben Berry Steenbruggen, geboren en getogen in 1958 te Deventer. Na mijn schoolopleiding ging ik werken voor een grote computerfabrikant. Een prima job, maar ik was niet gelukkig. Al snel kwam ik erachter dat ik dit niet mijn verdere leven wilde doen. Op dat moment kwam ik in aanraking met yoga. Mijn nieuwsgierigheid werd gewekt en ik ging op les. Hoe meer lessen ik volgde, hoe beter ik me weer voelde. Ik vond verdieping in yoga. Al snel werd yoga niet alleen onderdeel van mijn dagelijks leven, maar ook een manier van leven! Ik werd yogadocent en zo ontstond Yogaberry, waar ik na dertig jaar nog steeds trots op ben. Het geeft mij nog steeds veel voldoening om datgene wat ik zelf van de yoga ontvang aan anderen door te geven. Een mooie toevoeging zijn de bijscholingen die ik tijdens mijn vele Azië-reizen heb gevolgd. Prachtig om yoga uit de bron aan mijn cursisten te kunnen geven.