youtube yoga met mooie yogatips

YouTube yoga, makkelijker kan ik het niet maken

YouTube yoga, wil jij  yoga informatie ontvangen waar en wanneer het jou uitkomt? Ook dat er feedback is met de yogadocent? Dat je zelfs YouTube links op maat kunt ontvangen tegen een kleine vergoeding? Wanneer je bijvoorbeeld rugklachten hebt dat je dan YouTube video’s  ontvangt voor een klein bedrag.

youtube yoga door yogaberry

youtube yoga door yogaberry

YouTube yoga uit Deventer

Ik verzorg al meer dan 30 jaar yoga in Deventer, Epse, Gorssel, Twello en Terwolde.  Omdat de computerwereld mijn vorige leven was, gebruik ik bij de yoga nog steeds de nieuwste technieken. Zo kun je op een usb stick yoga video’s ontvangen. Kan er een yogales samen met jou opgenomen worden, zodat je die later terug kunt kijken. Maar ook zijn er mooie video’s met visualisaties verkrijgbaar met een YouTube link. Ook kun je een usb stick ontvangen met deze visualisaties, meditaties en yogalessen. Mijn specialisaties zijn: meditatieyoga, backmitrayoga, wateryoga, tenenlezen, ouderenyoga en stoelyoga. Kijk eens op mijn site.

YouTube en yoga

Yoga en YouTube zijn een mooie combinatie. Je kunt niet alleen de video’s op deze site bekijken maar ook persoonlijke yoga adviezen te ontvangen. Kijk eens op de site Youtubedeventeryoga. Zo wordt je yogabeoefening thuis nog mooier. Deze site is dus een interactieve YouTube yogasite.

youtube yoga en de backmitrayoga

YouTube yoga en voor een kleine bijdrage meer yoga

Veel yoga op de site www.youtubeyoga.nl is gratis. Maar je kunt voor een kleine bijdrage ook veel extra’s ontvangen. Zo kun je een aantal yogalessen ontvangen. Deze yogalessen worden in overleg op maat gemaakt voor jou. Met YouTubelinks ontvang je deze video’s. Je kunt dan waar en wanneer je maar wilt, deze video’s bekijken. Mail naar [email protected] voor de mogelijkheden.

 

 

 

By |2018-12-23T10:50:04+00:00oktober 17th, 2018|Diversen|0 Comments

About the Author:

Mag ik me even voorstellen? Ik ben Berry Steenbruggen, geboren en getogen in 1958 te Deventer. Na mijn schoolopleiding ging ik werken voor een grote computerfabrikant. Een prima job, maar ik was niet gelukkig. Al snel kwam ik erachter dat ik dit niet mijn verdere leven wilde doen. Op dat moment kwam ik in aanraking met yoga. Mijn nieuwsgierigheid werd gewekt en ik ging op les. Hoe meer lessen ik volgde, hoe beter ik me weer voelde. Ik vond verdieping in yoga. Al snel werd yoga niet alleen onderdeel van mijn dagelijks leven, maar ook een manier van leven! Ik werd yogadocent en zo ontstond Yogaberry, waar ik na dertig jaar nog steeds trots op ben. Het geeft mij nog steeds veel voldoening om datgene wat ik zelf van de yoga ontvang aan anderen door te geven. Een mooie toevoeging zijn de bijscholingen die ik tijdens mijn vele Azië-reizen heb gevolgd. Prachtig om yoga uit de bron aan mijn cursisten te kunnen geven.