Zomer yoga, op landgoed Klein Noordijk

Zomer yoga Twello, Deventer, Voorst, Terwolde en Wilp

zomer yoga op landgoed Klein Noordijk bij Deventer

Zomer yoga, waarom bijzonder

Elk jaar kijk ik weer uit naar de zomer en de zomeryoga. De combinatie van yoga, de natuur en de bijzondere plek waar Klein Noordijk is gelegen maakt van de zomeryoga een mini vakantie. Alleen al je fietstocht vanuit Deventer, Twello of Apeldoorn naar dit unieke landgoed maakt je dag al goed.

Zomer yoga op een landgoed

Dit jaar, zomer 2018, zijn we welkom op landgoed Klein Noordijk. Yoga en voelen horen bij elkaar. Op landgoed Klein Noordijk kun je veel voelen. Niet alleen de yoga maar ook staan er op het landgoed zeer oude bomen. De geschiedenis van dit landgoed gaat lang terug in de tijd.  Een spiritueel persoon Jacobus Craandijk, de bekende wandelende en schrijvende dominee, beschreef in 1885 de Noordijken als een van de mooiste punten in de omgeving. Dus neem eens de tijd voor of na de yoga om nog even over het landgoed te wandelen en deze energie op te snuiven! Wil je meer weten over dit landgoed kijk dan op Gelderslandschapkastelen.

Zomeryoga met verrassingen

Deze zomer wil ik jullie niet alleen verrassen op yoga en dit mooie landgoed, maar ook zal Karin Mars af en toe haar drum meenemen om ons in de ontspanning te raken.  De yogalessen op Klein Noordijk kun je combineren met een stiltewandeling of om voor de yogales eens je tenen te laten lezen door mij.

 

Zomeryoga met veel keuzes

Je kunt deze zomer uit een uitgebreid programma kiezen. Er worden natuurlijk buiten yogalessen aangeboden. Maar ook kun je kiezen uit holistic pulsing, tenenlezen, yoga nidra of een voetenmassage. Natuurlijk is alleen yoga ook mogelijk.  Kijk eens voor alle mogelijkheden op zomeryogakeuzes

zomer yoga

Ik kan je aanraden om voor de buitenyogales bij Klein Noordijk wat eerder te komen en even te genieten van de rust in het kleine kapelletje of van de natuur om het landgoed.

 

 

 

By |2018-04-12T17:42:29+00:00april 12th, 2018|Diversen|0 Comments

About the Author:

Mag ik me even voorstellen? Ik ben Berry Steenbruggen, geboren en getogen in 1958 te Deventer. Na mijn schoolopleiding ging ik werken voor een grote computerfabrikant. Een prima job, maar ik was niet gelukkig. Al snel kwam ik erachter dat ik dit niet mijn verdere leven wilde doen. Op dat moment kwam ik in aanraking met yoga. Mijn nieuwsgierigheid werd gewekt en ik ging op les. Hoe meer lessen ik volgde, hoe beter ik me weer voelde. Ik vond verdieping in yoga. Al snel werd yoga niet alleen onderdeel van mijn dagelijks leven, maar ook een manier van leven! Ik werd yogadocent en zo ontstond Yogaberry, waar ik na dertig jaar nog steeds trots op ben. Het geeft mij nog steeds veel voldoening om datgene wat ik zelf van de yoga ontvang aan anderen door te geven. Een mooie toevoeging zijn de bijscholingen die ik tijdens mijn vele Azië-reizen heb gevolgd. Prachtig om yoga uit de bron aan mijn cursisten te kunnen geven.