Zomeryoga in Deventer en omgeving

Zomeryoga Deventer, we genieten binnenkort weer van het voorjaar en van de zomer. Houd  het zomergevoel vast,  met de zomeryoga! Waar de meeste yogadocenten afhaken met hun lessen in de zomervakantie….. Bij mij kun je de hele zomer yoga blijven doen! Het yogaseizoen loopt van september tot en met juni. Maar in juli en augustus kun je bij mij ook yogalessen blijven volgen. Zelf verzorg ik een paar yogalessen op bijzondere plekken, zoals tussen 5000 Boeddhabeelden of op een landgoed.

zomeryoga in Deventer en omgeving

ZOMERYOGA EN WATERYOGA

Om de elementen nog meer te voelen dit voorjaar kun je de zomeryogalessen ook combineren met de wateryoga in het zwembad De Schaeck in Twello.

ZOMERYOGA PROGRAMMA

Voor de zomer van 2018 is er een mooi zomeryoga programma, met buiten en binnen yoga, massage, yoga nidra enz.

ZOMERYOGA IS VAAK BUITENYOGA

Eenmaal per week is er een yogales blijven in de maanden juli en augustus 2018. Waar en wanneer zal ik jullie voor die tijd laten weten. Bij mooi weer zullen er buiten yogalessen worden gegeven op het landgoed Klein Noordijk. We zijn afhankelijk van het weer natuurlijk, maar volgens mij zitten de weergoden ons mee deze zomer.
De lessen worden gegeven op deze verrassingsplek, een mooie plek op steenworp afstand van Deventer. Het is een heerlijk fietstochtje na je werkdag er naar toe met daarna nog even een kopje thee. Zomeryoga Deventer verzorgt yoga in de buitenlucht, dan ervaar je nog meer het gevoel van vrijheid en ruimte.
Voel je de zon op je huid, de wind door je haren gaan en hoor je de vogeltjes. Bij zomeryoga voel je opeens een lieveheersbeestje over je arm lopen wanneer je in een asana bent en komt een kip je gezelschap houden zodra je in de eindontspanning bent. Je voelt je één met de natuur, een uurtje buitenyoga voelt als een uurtje vakantie!

 

ZOMERYOGA DEVENTER MET ZOMERAANBIEDING

Wanneer je voor het eerst komt bij de buitenyoga, dan heb ik nu een leuke aanbieding: je ontvangt een mooi yogacadeautje.
 Meld je aan voor het yoganieuws, je ontvangt dan elke week de theorie bij de yogales. Ook hoor je dan wanneer het weer gunstig is voor de zomeryogalessen.

Heb je belangstelling voor zomeryoga in de zomermaanden of voor de buitenyoga, stuur dan een mail naar [email protected].

By |2018-05-09T12:12:31+00:00maart 19th, 2018|Diversen|0 Comments

About the Author:

Mag ik me even voorstellen? Ik ben Berry Steenbruggen, geboren en getogen in 1958 te Deventer. Na mijn schoolopleiding ging ik werken voor een grote computerfabrikant. Een prima job, maar ik was niet gelukkig. Al snel kwam ik erachter dat ik dit niet mijn verdere leven wilde doen. Op dat moment kwam ik in aanraking met yoga. Mijn nieuwsgierigheid werd gewekt en ik ging op les. Hoe meer lessen ik volgde, hoe beter ik me weer voelde. Ik vond verdieping in yoga. Al snel werd yoga niet alleen onderdeel van mijn dagelijks leven, maar ook een manier van leven! Ik werd yogadocent en zo ontstond Yogaberry, waar ik na dertig jaar nog steeds trots op ben. Het geeft mij nog steeds veel voldoening om datgene wat ik zelf van de yoga ontvang aan anderen door te geven. Een mooie toevoeging zijn de bijscholingen die ik tijdens mijn vele Azië-reizen heb gevolgd. Prachtig om yoga uit de bron aan mijn cursisten te kunnen geven.