Zomeryoga, yogalessen in de natuur.

Zomeryoga en ontspanning

zomeryoga
Zomeryoga, na een jaar werken is het tijd voor een  vakantie met yoga voor extra ontspanning. Yoga wil je natuurlijk doen op een verantwoorde wijze bij een ontspanningstherapeut.

Zomeryoga, een compleet ontspanningsprogramma

Deze zomer in 2018 bied ik je de kans om op een fijne manier spanningen los te laten in je vakantie. Het complete ontspanningsprogramma geeft je yogalessen, voetmassage, holistic pulsing, een persoonlijk gesprek met ontspanningstips, yoga nidra en tenenlezen. Je kunt hieruit kiezen en een mix maken.

Zomeryoga, buitenyogalessen op een landgoed

De zomeryogalessen zijn in de maanden juli en augustus  2018 op landgoed Klein Noordijk in Wilp, net buiten Deventer en Twello. Je kunt genieten van de buitenyoga die je in contact brengt met de rust en stilte van de natuur op dit landgoed. Op Klein Noordijk worden ook regelmatig mooie activiteiten georganiseerd.

Zomeryoga en buienradar

Op buienradar houd ik in de gaten wanneer het weer geschikt is in juli en augustus. Voor deze zomeryoga  ontvang je een paar dagen voor de yogales een mail over de dag en tijd van de zomeryogales.

Zomeryoga met holistic pulsing

Naast mijn eigen yogalessen geniet ik zelf regelmatig van een holistic pulsing. Een holistic pulsingsessie lijkt een beetje op een massage. Je lichaam wordt gepulst, zachtjes geschud, in plaats van gemasseerd.
Holistic pulsing heeft een helende uitwerking en nodigt je uit om spanningen los te laten en ook eventuele blokkades in je lichaam.
Je ligt gewoon gekleed en languit op een massagetafel, de pulser brengt je lichaam zachtjes in beweging. Dit gebeurt op een zachte manier en met volle aandacht. De pulser zoekt het ritme van je lichaam op.
Je hoeft zelf niets te doen. Het geeft je een gevoel van ontspanning, warmte en veiligheid.
Wanneer je vaker gepulst wordt, kan je lichaam het pulsen gaan herkennen. Hierdoor vindt het lichaam nog sneller het ritme. Het rustgevend gevoel kan verstillend werken en je nog dichter bij je eigen kracht en energie brengen.

Een Zomerontspanning met yoganidra

Bij een yoganidrales lig je lekker onder een deken en je hoeft zelf niets te doen. De kracht van de aandacht doet het werk. De yoganidradocent leidt je door het lichaam en dit geeft een diepe ontspanning.

Zomer yoga en ontspanning met persoonlijke ontspanningstips.

In de afgelopen 35 jaar yoga heb ik duizenden mensen kunnen begeleiden in hun ontspanning. Soms zijn een paar tips, bij een korte priveles al voldoende om in het dagelijks leven  je anders te voelen. Je bent welkom bij mij thuis en dan kijken we samen of jij je leven wat meer ontspannen kunt maken.

Zomer ontspanning en een voetmassage

Een voetmassage werkt diep door in het ontspannen. De voeten zijn de tegenpool van het hoofd. Via de voeten laat je dus spanningen los bij het aarden. In het ontspanningszomeryogaprogramma hoort een voetmassage echt thuis. Combineer het eens met een andere ontspanning in dit programma.
Extra ontspannen kan dus op vele manieren en bij deze zomer yoga en ontspanning kun je mooi uitzoeken wat er bij jou past.

Zomerontspanning en je tenen laten lezen

Al meer dan 20 jaar lees ik tenen. Je tenen zeggen zoveel van jezelf. Ze zeggen zelfs dat het de spiegels van de ziel zijn. Niet alleen de stand van de tenen zegt iets van jezelf maar ook de vorm van de nagel, eelt op tenen enz. Leer jezelf beter kennen deze zomer d.m.v. je tenen.

Informatie over de zomer yoga en ontspanning

– je kunt dus kiezen uit verschillende ontspanningsmethoden.
– het is  mogelijk om te schuiven in het zomeryogaprogramma, in overleg. Dus wanneer je twee i.p.v. 1 buitenyogales wilt dan is dit in mogelijk.
– de zomeryoga en ontspanning wordt  gegeven in de maanden juli en augustus 2018.
– de kosten zijn 75 euro voor het totale zomeryoga en ontspanningsprogramma.
– je kunt maximaal twee ontspanningsprogramma’s per persoon kopen.

BELANGRIJK

JE KUNT ALTIJD SCHUIVEN MET DE MOGELIJKHEDEN IN HET ZOMERYOGAPROGRAMMA. OOK ALLEEN MAAR YOGA IS NATUURLIJK MOGELIJK. DUS WIL JE GEEN GEBRUIK MAKEN VAN HOLISTIC PULSING, YOGA NIDRA, EEN PERSOONLIJK GESPREK OF EEN VOETMASSAGE, DAN BEN JE WELKOM VOOR VIJF ZOMERYOGALESSEN.

Je kunt ook altijd een zomeryogaprogramma op maat door mij laten maken deze zomer. Je ontvangt dan  privelesyogalessen.

By |2018-06-27T09:49:30+00:00juni 7th, 2018|Diversen|0 Comments

About the Author:

Mag ik me even voorstellen? Ik ben Berry Steenbruggen, geboren en getogen in 1958 te Deventer. Na mijn schoolopleiding ging ik werken voor een grote computerfabrikant. Een prima job, maar ik was niet gelukkig. Al snel kwam ik erachter dat ik dit niet mijn verdere leven wilde doen. Op dat moment kwam ik in aanraking met yoga. Mijn nieuwsgierigheid werd gewekt en ik ging op les. Hoe meer lessen ik volgde, hoe beter ik me weer voelde. Ik vond verdieping in yoga. Al snel werd yoga niet alleen onderdeel van mijn dagelijks leven, maar ook een manier van leven! Ik werd yogadocent en zo ontstond Yogaberry, waar ik na dertig jaar nog steeds trots op ben. Het geeft mij nog steeds veel voldoening om datgene wat ik zelf van de yoga ontvang aan anderen door te geven. Een mooie toevoeging zijn de bijscholingen die ik tijdens mijn vele Azië-reizen heb gevolgd. Prachtig om yoga uit de bron aan mijn cursisten te kunnen geven.